Георги Марков: Ако Меркел иска мигрантите в Германия - ето им самолетите

OFFNews 16 ноември 2015 в 09:12 11123 7

"Жан-Клод Юнкер трябва да си даде оставката. Не може след всичко, което се случи вчера, да излиза председател на Европейска комисия и да призове да не правим никаква връзка между атентатите и бежанската вълна".

Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков по Нова тв. По думите му мигрантите изначално отказват да се интегрират: "Те не искат да спазват европейските правила. Те хвърлят европейския хляб. Те си палят лагерите. Не искат да тоят там, а питат за долари".

"Изграждат се стени и ще се обяви война на тази бежанска вълна. Трябва да заменим израза "интеграция" с израза "екстрадация", подчерта той.

"Франция и Германия са изключително виновни за това, което стана. Защото днес ни призовават за солидарност. Не може да има солидарност с безумието и глупостта. Ако Меркел иска мигрантите в Германия – ето им самолетите, превозвайте си ги!", категоричен бе Марков.

Според него в Близкия изток няма да има мир. "Големите политици, които забъркаха това, сега трябва да излязат и да кажат какво ще се прави. Няма Европейски съюз. Има Централноевропейски съюз, който няма да се подчини на Германия и Франция", каза бившият конституционен съдия.

"Представям си как потриват ръце шефовете на „Ислямска държава”, които виждат как орди от ислямисти преминават незаконно граници на суверенни държави, премахват заграждения, превземат гари", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови