Георги Георгиев: Точно преди 4 години влязох в политиката, убеден съм, че решението ми беше правилно

OFFNews 27 септември 2023 в 19:00 1568 0

Георги Георгиев

Снимка Фейсбук на Георги Георгиев

Преди точно 4 години на този ден взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм убеден, че то беше правилно. 

Това написа шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев в своя фейсбук профил. 

През последните 2 години бях председател на Столичния общински съвет и с ръка на сърце мога да кажа, че на тази позиция се чувствах наистина полезен за хората. Много работа свършихме заедно, много проблеми бяха преодолени с общата енергия на политици и граждани. Без да съм идеалист, аз така разбирам политиката. За нея вероятно има много какво да се каже. За мен тя е ефективен инструмент да се постига бърз краен резултат в решаваното на проблемите на града, пише още Георгиев. 

Днес, 4 години по-късно някои от близките ми все още смятат, че политиката омърсява доброто име. Аз все още смятам, че това не може да ме откаже. Не защото не държа на доброто си име - напротив. А защото вярвам, че общността избира своите лидери. И съм щастлив, че след 4 години на терен тя ме поставя на водещи позиции. Така, със спокойствието да гледам гражданите право в очите, влизам в предизборната кампания. И мога да ги уверя, че ще работя за тях с цялата си енергия и сърце, както и досега, заявява Георги Георгиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки