Филмът на Борисов "бунт на кораба, капитанът го няма" е слаб театър (видео)

OFFNews 18 март 2016 в 08:26 10545 31

Много съм ядосан от евтините филми на моя приятел Бойко Борисов. 

Това заяви депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов по повод искането на ГЕРБ прокуратурата да провери назначения от квотата на партията в управлението. Атанасов обаче призна, че хората от представените от ГЕРБ списъци наистина са били предложени от неговата партия. 

От ГЕРБ поискаха партията на Радан Кънев да излезе реално от властта, както и да оттегли министрите на здравеопазването Петър Москов и Николай Ненчев на отбраната.

Атанасов коментира реакцията на премиера, че не е знаел за декларацията, по следния начин: "Това е една имитация, много слаб театър. Риторично питам как може хора като Караянчева и Ненков, които лично от Борисов са посочени да бъдат в листите, сега му се зъбят, а той в Брюксел се прави на изненадан. Това е несериозно".

"Нека Борисов дойде в парламента и да го питам защо остави всички хора на сарайско-библиотекарската групировка на възлови позиции в службите за сигурност. Основната причина да подам оставка като председател на Вътрешната комисия е, че Борисов влезе в ортаклък с Доган да останат хората, назначени по времето на Орешарски", изтъкна той, като уточни, че става въпрос за служители на ДАТО и ДАНС.

След серия от скандали в края на миналата година партията на Радан Кънев мина в опозиция, но не напусна Реформаторския блок. Самият Бойко Борисов изрази подкрепата си за двамата атакувани министри.

"От какво да го е страх премиера. От вас ли?", контрира Цвета Караянчева, която прие обвиненията на Атанасов с усмивка. "Ние сме говорили с г-н Борисов, но вчерашната декларация беше излияние на народните представители", категорична бе тя. съобщи Цвета Караянчева. "84 народни представители подкрепяме управлението, включително и министрите на ДСБ. Но г-н Кънев нарича премиера лъжец, нарича нас мафия", оплака се Караянчева. Тя отхвърли версиите за конфликт между Борисов и Цветанов с думите:

"Г-н Борисов е нашият лидер, г-н Цветанов все още говори на г-н Борисов на "вие".

"Споделяли сме с г-н Борисов всичко, което сме казали. И като казахме декларацията, му се обадих", заяви още Караянчева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!