Ернестина Шинова: Не съм функция на Андрей, ще дарявам всяка заплата, ако стана депутат

OFFNews 26 февруари 2021 в 08:14 9658 0

Ако хората ме изберат и вляза в парламента, ще дарявам всяка своя заплата.

Това заяви актрисата Ернестина Шинова, която ще е в листите на ВМРО за предстоящия вот на 4 април. Знам какво ще кажат сега: "Не й ли стига, че мъжът й е в европарламента, а сега и тя иска да е депутат. Мога да кажа, че който гледа на мен само като функция на мъжа ми, е доста по-консервативен от мен. Бързам да кажа, че ако вляза в парламента, ще дарявам всяка своя заплата, заяви актрисата, чийто съпруг Андрей Слабаков е евродепутат от ВМРО. 

Тя подчерта, че сама си е избрала последните места в листите. Ако ме взимаха само заради красотата, можеха да направят по-добър избор. Смятам, че притежавам някои качества, коментира Шинова. 

Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това все още не е престъпление. Смятам, че изборите ще бъдат честни и ако това е моят път – хората ще ми го покажат. Политическата платформа на ВМРО ми приляга, уточни тя.

Македонците имат право да се определят като каквото пожелаят, но български знамена не трябва да се горят. Подкрепям и факта, че ВМРО се пребори да има допълнителни възнаграждения за всички деца, добави още актрисата. Ернестина Шинова заяви, че не е доволна от направеното за хората на изкуството по време на пандемията. По нейните думи би могло да се направи много повече, но не трябвало да се забравя и фактът, че каквото и да се свърши то никога не би било достатъчно. Не съм доволна и в европейски мащаб, обобщи Шинова. 

Темите, към които тя има интерес са култура, авторско право и екология. 



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!