Quantcast

Буруджиева: БСП няма проблем да иде на избори

OFFNews Последна промяна на 03 юни 2014 в 08:27 3731 16

Татяна Буруджиева

„Няма нищо лошо да идем на избори, БСП няма проблем с предсрочните избори. Позицията на БСП е, че или трябва да се върви по начин, по който хората разбират какво се прави, кога се прави, защо се прави, или ако не можем да постигнем този темп, действително да отидем на предсрочни избори.“

Това заяви пред „Нова телевизия“ червеният депутат Татяна Буруджиева в коментар по въпроса какво предсрои пред БСП след тежката загуба на 25 май.

По думите на Буруджиева оставката на Станишев не е на дневен ред. Според Буруджиева висшите партийци в БСП не желаят Станишев да се оттегли.

Социалистката посочи изборите са били отражение на случващото се в партията. По думите й основният проблем на БСП е, че не е задал добре темпа и изискванията си към министрите.

„В момента, в който мина бюджетът и започна новата година, нормално е те да се заемат с по-дъгосрочни задачи. От очите на хората изчезна разбирането какво следва“, коментира Буруджиева.

Тя не изрази критика към конкретен министър. На въпроса кои ведомства ще сменят ръководството си Буруджиева отговори, че персоналният образ на министрите не е от значение, защото важното е да се върши работа.

Минус на правителството, според Буруджиева, е фактът, че кабинетът рядко присъства е медийното пространство и по този начин хората не разбират какво се върши.

Работата на кабинета предстои да бъде обсъдена между коалиционните партньори, посочи Буруджиева. Тя каза и нещо много любопитно, че лидерът на ДПС Лютви Местан и Сергей Станишев са имали среща след изборите. Това противоречи на твърденията, които Местан заяви пред медиите в петък. Тогава той каза, че все още не се е виждал с лидера на БСП и очаква срещата през идните дни.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.06 2014 в 08:25

Червена мутреса си ти Буруджиева. Знаеш ли какво означава да "буриш" ? Означава да лъжеш. На цялото ви комунистически котило това е идеологията: да лъжете, да убивате и да работите срещу България за сметка на скъпата ви матушка Русия. Вие нямате право да живеете в БГ и в Европа. Вашата родина е Евразия и трябва бъдете изселени там. Жалък червен парцал.

04.06 2014 в 08:25

Червена мутреса си ти Буруджиева. Знаеш ли какво означава да "буриш" ? Означава да лъжеш. На цялото ви комунистически котило това е идеологията: да лъжете, да убивате и да работите срещу България за сметка на скъпата ви матушка Русия. Вие нямате право да живеете в БГ и в Европа. Вашата родина е Евразия и трябва бъдете изселени там. Жалък червен парцал.

03.06 2014 в 15:41

Убийци по наследство,това представлява "ръководството" на БСП.

03.06 2014 в 13:15

Абе на тая баща и не беше ли застрелял ген.Луков навремето?
Какво ни занимавате с такива.Техния електорат измира,останаха тези на които са давали да лапат.Ако не са циганите и миньорите да изнудват няма да вземат и 10%.
То добре ,че мафиотските групи се плюят по медиите от време на време щото ще се избият за тая дрога,цигари и пр. контрабанди плюс кражбе на европари та и народа колкото и да е глупав може да се сети какво става.Проблема му е че трудно помни-сега отново Бойко е на мода щото бе нещастен преди една година.

03.06 2014 в 11:40

"БСП няма проблем да отиде на избори",тази мантра ни е повтарят вече до втръсване,ами отивайте тогава,до кога ще ви чакаме.

03.06 2014 в 10:44

Хората не разбирали ... Напротив, за щастие много добре разбират. Даже пенсионерите, които гласуват традиционно за БСП, се дразнят от Станишев. От БСП като си го харесват толкова и искат да катастрофират, да заповядат - катастрофирайте си партията, не държавата.

Оставка.

03.06 2014 в 10:12

основния проблем на ръководството на БСП е, че е част от организираната престъпност в страната.
Впрочем това не е проблем само на тази партия, а на почти всички, които биват допускани в псевдо-политическия живот у нас.
Предсрочни избори са задължителни, но не достатъчни.
Ако на намерим начин да възстановим устоите на демокрацията, най-малко като разделение на властите, а след това и като ценностно разбиране, другарите ще има да чакат доходи.
Доходи ама друг път.
Станали сте крепостни селяни де факто, а скоро и де юре.

03.06 2014 в 09:49

"Хората не разбират какво се върши?!" Хората прекрасно разбират какво се върши!!Затова искат ОСТАВКА!

03.06 2014 в 09:48

лъжат електората си, за да го държат "на бойна нога" и той да ги търпи като ръководство.тази егоистична безотговорност убива бавно ,но безвъзвратно БСП.кланово-олигархичният подход на практикуване на властта е толкова брутален и прозрачен,че отдавна е отвратил дори част от членовете и симпатизантите на партията им.затъването е толкова дълбоко,че нямат полезен ход.кадровият дефицит изведнъж сполетя "другарите",след като що годе подготвените изиграха ролите си в самата БСП или като внедрени в инженерни такива "сестри".останалите са "закотвени" в спец.службите и назначени за бизнесмени,които още известно време ще държат статуквото.с каdри като номер15,обаче са обречени .историята ще го потвърди.

03.06 2014 в 09:26

Разбира се , че няма. Както няма проблем да ги загуби за ДЕСЕТИ ПЪТ. А дано!