БСП: Кой се подигра с хора и институции за Пламен Георгиев? Само Борисов може

OFFNews 15 август 2019 в 08:55 8934 6

Снимка Архив

Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на злощастната КПКОНПИ? Този въпрос задава към управляващите Кристиян Вигенин в позиция от името на парламентарната група на БСП за България". 

Поводът е назначаването на скандалния бивш шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев за генерален консул във Валенсия.

В позицията на Вигенин се казва още:

Подиграха се на партията ГЕРБ, която беше принудена мълчаливо да му бере срама насред предизборна кампания, за да бъде скрит дълбоко няколко месеца.

Подиграха се на Народното събрание, като вкараха оставката му извънредно, минути след подаването й, като последна точка преди ваканцията и я приеха без дебат, за да го скрият отново от публичност.

Подиграха се на Висшия съдебен съвет, който беше събран спешно и извънредно, за да го възстанови като прокурор.

Подиграха се на Министерството на външните работи, което го предложи по принуда и абсолютно необосновано за генерален консул във Валенсия, за да го скрият далеч.

Подиграха се на целия кабинет, който го одобри в екстремно кратък срок, за да няма време за обсъждане, пак с цел да го скрият от публичност.

Подиграха се на българската общност в Испания, като пращат там човек, който няма понятие от дипломатическа и консулска дейност, само и само да не дразни с присъствието си в София.

Е, явно е много важен. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има само един, който може да осигури тази светкавична поредица от абсурди - Бойко Борисов. Браво за ефективността! Но помнете - трупът е скрит, но уликите остават!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3811

5

Toni2019

15.08 2019 в 12:14

3. Ако не си разбрал Пеевски от доста години е шеф на ДАНС. Само не са ни го обявили. Казвам ти го като 100% достоверна информация понеже познавам жена на ръководен пост в ДАНС, която е отвратена, но същевременно не напуска, защото няма да си намери по-добро да работи. Достойнството не е важно за българина той си е с робски традиции.

3811

4

Toni2019

15.08 2019 в 12:12

Подигравките са от цялото статукво. А БСП играе роля на опозиция, защото се налага. Сочат с пръст гаврата, а народът стои пасивно поробен. Така гаврата е още по-голяма.

4000

3

arvigeus

15.08 2019 в 11:23

Казват го хората, които искаха да натикат Пеевски като шеф на ДАНС.

17439

2

мнение от IP

15.08 2019 в 10:04

В случая по-лошото от това, че Пламен Георгиев ще е на терасата във Валенсия е това, че институции няма. За да си направи Бойко Борисов това имиджово сепуко, явно има нещо по страшно от излагацията с това назначение.

705

1

order

15.08 2019 в 09:23

От всекъде смърди на "АЛО ВАНЬО"!!!!!
ДАЛИ НЕ Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА ГО МИШОБИРНАТ!!!!!!