Quantcast

Борисов заговори за военен преврат

"Абе, ако има автокрация, как ще се съберете у Южен парк?"

OFFNews Последна промяна на 20 април 2019 в 16:41 16930 8

Някой си беше позволил да ме коментира за „пълзящата диктатура“, че било бисер. Иронизирах Иво Христов заради „пълзяща автокрация“. Абе, ако има автокрация, как ще се съберете у Южен парк? Как всички тези скандали няма да спират от сутрин до вечер - апартаменти, апартаменти, къща, тереса, сауна, баня? Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва? Всички скандали излязоха по толкова явен начин и това показа, че демокрацията си работи. Каква автокрация? Пред кого автокрация?

Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие за "обобщение на резултатите от гражданските диалози за образование и регионално развитие" в театър „Азарян“ в НДК.

Когато върховният главнокомандващ (Румен Радев) призовава генералитета да не стои безропотно, да слуша или да гледа, към какво ги предизвиква? Това не е ли към диктатура, ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги сега, на колко места, военни преврати, каза Борисов.

Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират. В Южния парк нямаше кой да ти каже "Добър ден". А днеска виждам се изтъпанили там, теменужки, цветя, красота, треви, всичко подменено, алеи, похвали се лидерът на ГЕРБ.

Няма да се сравняваме с „чеверме социалистите“. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Нека си спомним как тези, които сега ни се заканват в Южния парк - през глава и панически бягаха за Брюксел. Приеха си закон да ги брани от преследване, а сега излизат, говорят и ни сочат с пръст. Това са същите хора, при чието управление по света рисуваха България с черепи, защото не се строяха пътища, заяви Борисов.

Той съобщи, че за другата година са предвидени 360 млн. за увеличение на учителските заплати - с това ще бъде изпълнен ангажиментът на правителството за двойно увеличение на учителските заплати.

До края на нашия мандат АМ „Хемус“ трябва да подмине Плевен и да стигне до Белокопитово-Буховци. Парите за „Хемус“ сме ги заделили. Във вторник правим 2 първи копки. Ударно започваме Шумен-Търговище. Наредил съм Мездра-Ботевград до две-три седмици максимум да стартира. АМ „Струма“ следващият месец ще подмине Благоевград и влиза в тунела „Железница“. В рамките на следващите година - две ще стигнем до Кресна. В началото на май започваме доизграждане на оставащите 20 км до границата със Сърбия. Така работим ние, обобщи Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1811

8

Toni2019

21.04 2019 в 14:10

Бойко а как наричаме избори резултатите на които са подправени + купуване на гласове? Това заедно с БСП и ДПС го правите а хванатите отново са на свобода.

Държавен преврат години наред. Само че чакаме техните медии да ни го съобшят и излиза тоя престъпник и вика другите са не гледайте мен

8086

7

peter daskalov

21.04 2019 в 07:18

Абе в тая нашата територия не останаха ли психиатри? Никой ли не вижда, че тоя индивид е с тотално увредена психика? Каква глупост чакат още да направи, за да го приберат?

3774

5

ЛАФЪРДИЕВ

20.04 2019 в 20:33

??????? (нерегистриран)
Южният парк е структурообразуващ елемент за града и зелената му система и е предвидена по плана „Мусман" като основен зелен клин към Витоша. Идейният проект е разработен и одобрен през 1972 г. (проектантски екип с ръководител арх. М. Карлова), когато започва и неговото строителство.

В раздел „Устройствени планове“ е публикуван Общият градоустройствен план на Столичната голяма община от 1938 г. (план „Мусман“).


Ма то когато се строи и залесява парка...
Едно бедно момченце от Банкя... Толкова бедно, че ако не е бил момченце нямало с кво да играйка...
Та на туй момченце майка му мазала филия с мас.. И той с филия в лявата ръка, а с ДЯСНАТА тичал на поляната да рита топка..

Ама веч пораснал и СЪНУВА, че той е построил и Южния парк..

3774

4

ЛАФЪРДИЕВ

20.04 2019 в 18:33

" Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ГОВОРЕНЕ."

Това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното последно правителствено заседание (1,03,2013)..

И пак - говорене, говорене, говорене..
Магистрали, али, али...

3774

3

ЛАФЪРДИЕВ

20.04 2019 в 18:19

Сега за военен преврат ли захортувахме.. Шкембе Воеводата ли ша го прай?? С кой??
С циганите дет му зидат оградите на поделенията ли???
ДА!!!
Господ БЕШЕ БЪЛГАРИН!!! Ама ни е го отказахме..
И той ни остави версиите си..
Някой от вас да си спомня Боко Втори и Боко Трети да са споменували НАЧАЛНИКО???
Щото Боко Първи за него през ден са обаждаше..

8015

2

ilian miltenov

20.04 2019 в 17:19

ДАЛИ СКОРО НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМА "ХИПЕРТОНИЧНА КРИЗА 2" ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА ?

10193

1

Чичо ви

20.04 2019 в 16:58

Ми това е - дайте му магистрали на него, па стой и слушай... с какъв кеф само бих му се из.... в гадната уста.

Иначе това за генералитета не е лоша идея, но няма как да стане, прекалено са се ояли и впили в старата система дъртите шапкари, за тая работа трябват млади и некорумпирани родолюбци, все си мисля - дали ще се намерят няколко луди глави, по 1-2 от всеки род войски...