Борисов за социологията: Знам каква е цената да си готин

OFFNews 03 февруари 2017 в 13:31 8654 0

ГЕРБ днес представи предизборната си програма – от 650 лева минимална работна заплата до бърз съдебен процес, камери във всички коли на КАТ, образование за ромите, иначе без социални помощи, големите риби остават без имоти, ако не могат да докажат произхода им и още и още (цялата програма с всички предизборни обещания може да прочетете тук).

След приключване на представяне на програмата на ГЕРБ по сектори, лидерът Бойко Борисов обяви: „Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи“.

Той обаче е ядосан на проверките, които в момента служебният кабинет извършва върху неговото управление, не за друго, а защото: „Темата за проверките само ме радва. Да видим какво ще изкарат. Много добре знам, че това, което правят сега, е страна в предизборната кампания. Всяко едно изречение, което спестява чудовищните манипулации и кражби, се опитват върху нашето име да го насложат. Тези, които разбиха КТБ, не могат да го припишат на нас, тогава бяхме в опозиция“.

Борисов коментира и социологическите проучвания. „Знам цената да те посочат колко си готин. Предлагали са ми я и не съм я приел. Няма обаче да я кажа, защото съм дискретен", каза в заключение експремиерът.

ГЕРБ смятата също, че наложеното от президента Румен Радев върху Закона за концесиите не е правилно, защото сега ще очакваме "кърваво писмо" от Брюксел. „Ако имаше нещо нередно в закона, нямаше да го вкараме“, категоричен в Борисов. „С това вето Радев уби този закон и вече го няма. Не мога да оспорвам ветото на президента“, подчерта бившият премиер и лидер на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови