Борисов: Самоизолирам се, чакам нарежданията на здравните власти

OFFNews 23 октомври 2020 в 18:08 5008 2

"Самоизолирам се, очаквам разпорежданията на здравните власти". Това съобщи премиерът Бойко Борисов във фейсбук профила си след като стана известно, че заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е дал положителна проба за коронавирус.

Ето какво написа премиерът:

"Имам отрицателен PCR тест от тази сутрин. Тестът е направен преди срещата ми с делегацията от САЩ. Преди международни срещи и пътувания, според изискванията на съответните делегации за безопасност, се тествам. Бях информиран от заместник-министър Нанков в 16:00 ч., че е с положителен тест за COVID-19. Очаквам разпорежданията от органите на РЗИ и дотогава ще се самоизолирам. Последно съм бил контактен с него преди пет дни."

Според условията за поставяне под карантина, на домашна изолация подлежат лицата, които са били в пряк контакт със заразения до два дни преди положителната му проба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

24.10 2020 в 08:14

Малиии ... И сеа кат осиротее жипката - кво ше прайм ...
Връщай се по-скоро бе Вожде, напрао ми иде да се фанем за гъзо, па да се рацапим до врато. Както казват в такъв случай по-образованите перничани.

705

1

order

23.10 2020 в 19:04

Тоя е селски тарикат и прави представление от селска вечеринка.. . Всичко е инсценировка за замазване на активното мероприятие на Президента!!!!!