Борисов недоволен от Агенцията по вписванията, намекна за смяна на шефката

OFFNews Последна промяна на 16 август 2018 в 13:53 3803 2

Борисов недоволен от Агенцията по вписванията, намекна за смяна на шефката

Не съм доволен от шефката на Търговския регистър. Нека да преодолеем кризата, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни и там ще направим промени. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Шумен, цитиран от правителствената пресслужба.

„Немалко пари и немалко инвестиции са направени там. На тези, които е трябвало да мислят за тези неща, ще потърся отговорност, но когато има криза, не се пипа", добави премиерът. Той беше категоричен, че няма как да изчезне информация от регистъра.

В Шумен премиерът Борисов посети ОУ „Илия Рашков Блъсков" - едно от четирите училища, които ще бъдат реновирани по ОП „Региони в растеж" и в които учат общо над 4000 деца. „Да има повече деца и повече желание да учат – това е добре да се чува. Създаваме условия децата да учат, да спортуват и да са добре", добави Борисов.

Министър-председателят разгледа също санираните блокове на ул. „Цар Освободител". Посети индустриалната зона на града, където през последните две години са привлечени 18 инвеститори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8167

2

sawall

16.08 2018 в 15:28

Недей да "пипаш" и да правиш промени, а направи наистина независимо разследване и изпълни мерките, което то предложи. Ама надали, защото 1) това не е толкова вървежно, 2) управлението говори за правова държава, а прави обратното, и 3) те и да имаха желание, не знаят какво е правова държава. Борисов, вониш на корпуция, дори когато в момента не крадеш.