Борисов кандидат сега, след 5 г. я камилата, я камиларят...

OFFNews 08 септември 2016 в 08:26 5397 4

Снимка бТВ

Ако Бойко Борисов не се кандидатира за президент сега, след пет години – я камилата, я камиларя… Както върви държавата ни, след пет години не виждам шанс нито за него, нито за ГЕРБ. 

Това заяви ген. Бриго Аспарухов, член на Изпълнителното бюро на БСП, по бТВ. Така че, ако Бойко е мъж, да излезе в изборите за президент, призова Аспарухов.

По думите му обаче изборът на кандидата за президент от ГЕРБ ще е между сегашния столичен кмет Йорданка Фандъкова и председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

„Изборът си е техен. Бойко държи тайната. Когото и да сложат, няма да ни изненадат много”, категоричен беше Аспарухов.

По думите му от БСП все не са решили кой да е техният кандидат за вицепрезидент. 

„Ние сме демократична партия и ще обсъждаме тази тема, посочени са няколко имена, ще решим измежду тях. Решението е колективно, но личното ми мнение е , че това трябва да е политическо лице, с опит в Европа.

За мен лично ген. Радев беше приятна изненада – има широка обща култура, познати са му процесите, на Балканите, в Европа и света. Ще се справи”, каза още той. 

Аспарухов призова Георги Първанов и Ивайло Калфин, ако имат куража, също да състезават в изборите за президент. Раздялата с тях беше не много трудна, коментира той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

08.09 2016 в 08:42

И на мен ми се види, че боко ще става президент. На Фандъкова не и се ще да изпусне София, а Цецка е трудна работа. Прекалено много врагове натрупа като председател на Народното събрание. Да, герб си е организирана по комунистически партия и ще гласуват покорно, но не се знае. Така че, боко - президент. Щом Янето не иска да се кандидатира.

Поздрав!