Борис Вангелов е новият шеф на Агенцията за българите в чужбина

OFFNews Последна промяна на 18 март 2015 в 12:52 3580 4

Борис Вангелов

Правителството определи Борис Вангелов за председател на Държавната агенция за българите в чужбина.

Борис Вангелов е магистър по история и география и по право от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Притежава богат и дългогодишен опит при работа с българските общности в чужбина. Към момента е юрисконсулт на Фондация ВМРО.

Вангелов бе кандидат за поста заедно с още осем души.

Приятелката на министъра на икономиката Божидар Лукарски Ива Йорданова се отказа от от конкурса след мнжоество скандали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.03 2015 в 08:29

Пак трудоустроиха на държавна хранилка и задгранични командировки някакав палячо-русофил https://www.youtube.com/watch?v=hLaT3gf1l9c със съмнително образование и квалификация от уличните и кьор-софрa патриотарски клоунади на ДС-МВРо-вците https://www.youtube.com/watch?v=CE3BuTMNLcE , където подреждането на трапезата е в следния порядък: ченге – побългарен манго – клоун – палячо – русофил - ченге – побългарен манго – клоун – палячо – русофил - .... !

18.03 2015 в 19:14

Ако се разгледат биографиите на останалите кандидати ще видите, че няма нищо общо с политиката. Борис Вангелов е запознат отлично с проблемите на историческите български общности, както и с юридическите рамки около тях.

18.03 2015 в 14:49

Вангелов е, може би, най-правилният човек за тази позиция! Малцина са хората в днешно време, които са отдали целия си личен живот за интересите на България и българите, останали извън границата на България.

18.03 2015 в 13:34

Поредното политическо назначение...