Бойко Борисов се ваксинира по фейсбук (видео)

OFFNews 27 юли 2021 в 10:12 5852 1

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира срещу COVID-19, като това бе излъчено на живо през фейсбук профила му. Борисов избра ваксина на "Модерна", а ваксинацията беше направена в "Софиямед". 

Въпреки че Борисов преболедува през есента и имал страшно много антитела, той решил да се ваксинира, "за да агитира". Според Борисов в Европа скоро няма да може да се пътува без ваксинационен сертификат. „Аз съм против задължителните неща, но трябва с много убеждаване от нас и от докторите да се ваксинират хората, за да се постигне този колективен имунитет. Трябва да ги агитираме да се ваксинират, защото няма по-ценно от колективния имунитет. Ние осигурихме ваксините – Астра Зенека, Джонсън, Модерна, Пфайзер. Хората трябва да се ваксинират пожелание, не насила“, категоричен бе Бойко Борисов. Той призова политиците да поставят КОВИД-19 като приоритет. Обръщам се към политическата класа – нека ваксинирането да бъде основният ни общ  приоритет. Обръщам се и към тези, които са гласували за нас, 650 000 не са малко хора, ваксинирайте се", призова той.

Преди да му поставят инжекцията бившият премиер попита дали трябва да се съблича. Лекарят го попита преди това дали има оплаквания, а Борисов му отговори, че има само към служебния кабинет. 

"Ваксинирайте се! Не боли!", каза Младен Маринов, който беше в свитата на Борисов. Бившият премиер се пошегува с него, като му държа ръката, тък като колкото по-голям бил един човек, толкова повече се страхувал.

Заедно с премиера да се ваксинират бяха и Делян Добрев, който дойде с две от децата си, Томислав Дончев, Анна Александрова, Младен Маринов. Борисов беше единственият без маска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3040

1

Любомир Димитров

27.07 2021 в 10:51

Offnews, престанете и вие непрекъснато да му давате трибуна на Борисов. Самият той каза, че вече бил "обикновен гражданин" !!!