"Бинев стана жертва на едно болшевишко мероприятие"

OFFNwes 09 декември 2014 в 10:00 5553 11

Валери Симеонов

Оставката на Слави Бинев беше по съвест, не сме се вслушали в исканията на протестиращите.

Това обяви в интервю за БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Вчера, след непрекъсващи протести, Бинев подаде оставка като председател на парламентарната комисия по култура и медии.

Симеонов уточни, че протестиращите не са представлявали цялата културна общност и не са представили нито един сериозен аргумент защо да не бъде Слави Бинев, но не са искали нагнетяване на напрежението на жълтите павета.

Актьорите бяха употребени в тези протести, заболя ме като видях Йосиф Сърчаджиев и Марин Янев. Това беше едно болшевишко мероприятие, коментира Симеонов.

По думите му Слави Бинев е постигнал доста неща в Европарламента. Засега в Патриотичния фронт не е коментирано издигане кандидатурата на Слави Бинев за председател на комисията по спорта, уточни съпредседателят на ПФ.

Ние се оттеглихме с достойнство и доказахме, че не сме за властта на всяка цена, коментира Симеонов.

Според него договорените постове на зам.-министър на отбраната и зам.-областен управител на София ще са гаранция, че няма да бъдат използвани в интерес на друга държава. Още няма конкретни кандидатури, твърди Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!