Бареков отвръща на удара: Елате и вижте палата на Борисов в "Бояна"!

Нели Чолашка 05 март 2014 в 16:29 22499 38

Къщата в "Бояна", за която Николай Бареков твърди, че е новият палат на Бойко Борисов.

В отговор на изнесената информация за палата, в който живее новият политик Николай Бареков, той отговори с атака срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и публикува снимки на имот в кв. "Бояна", който бил луксозната нова къща на Борисов.

В блога си Бареков твърди, че къщата е взета под наем и за нея се плаща с държавната субсидия на партията. „По моя информация, наемът на този палат е минимум 3 хиляди евро“, твърди Бареков.

От ГЕРБ опровергаха отчасти атаките на лидера на "България без цензура".

"Изрично подчертаваме, че председателят на ГЕРБ Бойко Борисов категорично не обитава посочения имот. Той притежава и живее в дома си в град Банкя, и неслучайно точно този негов имот беше окупиран преди месеци от подставени лица и „патерици“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Оттам обаче признават, че ГЕРБ е наела имот в квартал „Бояна“.

"Имотът се използва от партията за представителни цели. В него се провеждат срещи и се настаняват гости на партията от страната и чужбина, които са в София и България по покана на ГЕРБ.

Имотът е нает чрез агенция за недвижими имоти. Договорните отношения и политиката на агенцията не позволяват разкриването на допълнителни детайли по договора. Всички средства по наемането на имота са декларирани по надлежния и предвиден от закона ред пред Сметната палата", уточниха хората на Бойко Борисов.

Самият Борисов вече е в Дъблин и се подготвя за конгреса на ЕНП, който започва утре.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!