Коя е най-желаната жена на света?

Светослав Метанов 20 декември 2019 в 07:27 22276 1

Що за въпрос? За мен една, за тебе друга, за вкусове не се спори, би казал някой. Но когато имаш данни за 42 милиарда търсения, средно по 7 на всеки жител на планетата, с голяма степен на сигурност би могло да се каже идеалният обект на мъжките желания за тази година.

Както всяка година, най-посещавания сайт в света Pornhub публикува данните от годишната си статистика и тя е категорична. Най-търсената жена се казва Лана Роудс (Lana Rhoades). 

Тя е красивото миньонче с подвеждащо невинно излъчване. Дебютира в индустрията за възрастни преди 4 г., веднага беше забелязана, но още не беше влизала в топ3 на световните предпочитания. 

Тази година обаче е нейната. Само за миналата година и то само в сайта Pornhub търсенията на видеата й са 345 милиона! 

Кое всъщност е това момиче?

Родена е на 9 септември (честит празник!) в Чикаго.

Биографите й рисуват идилична картина - как младата Лана расла на село, тичала волно сред царевични полета, доила крави и... останала девствена почти до завършването на гимназия. Умно, ученолюбиво и скромно момиче била. После я излъгал местен ерген с обещанието да я вземе за булка. Не станала работата и Лана се разочаровала. Изпаднала в дълбоки и тягостни размисли и в крайна сметка обезчестената хубавица намерила реализация в порно бизнеса.

Легендата гласи още, че родителите на Лана до ден днешен изобщо не подозират с какво се занимава щерка им и още нямат цветен телевизор вкъщи. Тя пък и в момента таяла надежда никога мама и тати да не научат що е туй Интернет. Стискаме й палци! 

Иначе новата господарка на световното порно е момиче за пример. Не пие, не пуши, и наркотици не взима. За сметка на това обича да готви.

Второто място е за оттеглилата се вече от активна кариера Миа Халифа.

Макар че не е публикувала свое видео от 2 години, предишните й опуси в Pornhub са търсени 269 милиона пъти през тази година.

В момента звездата от Ливан се занимава със спортна журналистика, има над 4 милиона последователи в Инстаграм, рекламира най-различни продукти, живее нашироко и хич не й пука от това, че главорезите на Ислямска държава искат да я обезглавят заради туй, че се е снимала в скверно видео с хиджаб.

Всъщност у нас госпожица Халифа е доста популярна и като Мила Келифарева от кампанията "Евала на таквиз велики българи", на която OFFNews нееднократно отдели подобаващо се внимание. Още за тия достойни личности може да прочетете ТУК и ТУК.

Третото място по най-много търсения в Pornhub е за Райли Рийд. Тя дори би могла да претендира за титлата "най-желана жена на света". Макар името на Лана Роудс да е по-търсено, зрителите на Pornhub са изгледали над 240 милиона видеозаписа на г-ца Рийд повече отколкото на Лана.

На четвърта позиция излиза Абела Денджър, дърпаща с цели 7 позиции в класацията.

След нея нарежда фурията ветеран в бранша Бранди Лав, но по-интересно е следващото шесто място.

Мъж сред звездите

На него е Jordi El Nino Polla - единственият мъж сред първите 25 звезди на световната порно индустрия.

25-годишният младеж от Суидад Реал, Испания прилича повече на хилав ученик, отколкото на порно звезда. Въпреки това оставя далеч след себе си други популярни представители на силния, всъщност слаб в индустрията пол, като Алекс Адамс, Оуен Грей, Джони Синс и Джеймс Дийн.

Каквото и да говорим обаче с Jordi опираме до класически пример за когнитивен дисонанс. Момчето наистина се старае много и се представя добре!

Легенди като Роко Сифреди и Дани Ди вече са много далеч от популярността на актуалните звезди, показва още статистиката. Те са съответно на 130-о и 157-о място.

Иначе порно предпочитанията по света доста се разминават в различните държави. Явно представите за идеалната жена са диаметрално различни. Също така и съществена роля играе местният патриотизъм, разкрива статистическото изследване на Pornhub.

Така например класацията на порно звездите в Япония няма нищо общо с американската, която до много висока степен съвпада с общата за целия свят.

В Страната на изгряващото слънце безспорният лидер по популярност все още е Ай Уехара, която излезе от бизнеса преди цели четири години. След нея се нареждат Кирара Асука, Японката Юлия, Юи Хатано и Акихо Йошидзава. Естествено всички те са местни знаменитости.

Тук трябва да подчертаем една местна особеност, която е изключително важна - в Япония професията порно актриса/актьор не носи абсолютно никакъв негативен оттенък, напротив - почитан занаят е, неизменна част от шоу бизнеса. На звездите от видеата за възрастни се гледа по абсолютно същия начин както и на кино актрисите, оперните певци, тв водещите и музикантите. В местната традиция е много от местните порно знаменитости да са имали успешна кариера в шоу бизнеса, да са натрупали богатство и слава и чак след това да се прехвърлят към секс индустрията. Има го и обратния вариант - първо снимаш порно, след това те канят да водиш централната новинарска емисия в национална телевизия. Подобни примери на запад са рядкост. Едно от малкото изключение е американката от гръцки произход Саша Грей, която след порното направи съвсем прилична кариера като колумнист за водещи издания и писателка, сравнявана по стил с Реймънд Чандлър.

Много подобна е ситуацията във Франция. Петлите си тачат своето и туйто! В топ 5 няма чужди! Най-популярната "звезда" там всъщност не е жена, а местна двойка - мъж и жена, снимаща аматьорски видеа. Популярни са като Леолулу. След тях следват Никита Белучи, която иначе е доста назад в световните класации, отдавна пенсионираната Клара Моргана и Аниса Кейт, мароканското бижу на френското порно. Петата позиция отново е за местна звезда Анна Полина - родена в Русия, но извървяла целия си творчески път в парижките студиа за видеа за възрастни.

Макар и не толкова категорично както в Япония и във Франция, и в много други държави залагат на "родното производство". В Германия най-популярна е Луси Кат от Рощок, а в Италия най-любим е мъжът ветеран Роко Сифреди. След него е друга местна гордост Валентина Напи. В Испания и Мексико също залагат на свой - Jordi El Nino Polla.

Същото е в Индия. Там най-популярна е Каренджит Каур Вохра, както е истинското име на Съни Леоне - канадско-американска порно актриса от индийски произход.

Любопитен факт е, че въпреки огромното производство на порно актриси в Русия и Украйна, сред най-харесваните в двете държави няма нито една местна. Руснаците си падат най-много по естонската двойка, известна като Солазола, а при украинците номер едно е Лана Роудс, с която започнахме.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

21.12 2019 в 03:47

Мда. Ебати бетонираните стереотипи.
А правилният, от гледната точка на биохимията на мозъкът отговор е "моята".
Не се занимавайте с глупости, и поне понякога позволявайте на жени си, да ви показват че ви обичат.
Няма лошо, също така да ги забелязвате. И току-виж, половете останат пак само два.
Излезте от интернета - върнете се вкъщи!