Евала на таквиз велики българи-3: Проф. Сашка Ганева сдобрява Русия и Украйна

OFFNews 29 декември 2018 в 08:01 10511 1

Патриотичната фейсбук кампания "Евала на таквиз велики българи", благодарение на която хиляди хора, заедно с тв водещата Гала, научиха за родолюбивите дела на проф. Сашка Ганева от Сливница, за сърдечния хирург Иван Николаев от Трън и за доброволката от приюта за кучета Мила Келифарева, прескочи границите на България. Те вече са световни звезди, въпреки че нашите медии не пишат за достойните им дела.

А твърдението, че въпросните "нашенци", за които няма да чуете в новините, вече са глобални знаменитости, се доказва от данните на годишните статистики на най-посещавания сайт в света Pornhub.

Както стана известно "проф. Ганева е работила за НАСА. Проектирала е наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на заболяванията, но се върнала да работи в БАН за 2000 пъти по-ниска заплата".

Но макар че "не е футболна съпруга или плеймейтка" красавицата от Сливница отново успя да прослави името на родината.

Според годишната статистика на Pornhub тя е нещо като дипломат, който неуморно работи за освобождаването на напрежението по оста Москва-Киев. Това става ясно от факта, че именно наш'та Сашка е световната звезда номер 1 както в Русия, така и в Украйна. В двете държави нашенката е известна под творческия псевдоним Саша Грей, който е вдъхновен от любимото литературно произведение на родната красавица - "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд. Поредното доказателство за факта, че успелите българки блестят не само с външна красота, но и с дълбока духовност.

Но какво да кажем тогава за доброволката от приюта за кучета край Божурище Мила Келифарева. Според Pornhub именно тя е втората най-търсена знаменитост в целия свят. Студентката от 4-и курс, популярна още и като Миа Халифа, отстъпва единствено на нашумялата напоследък застаряваща порнозвезда Сторми Даниелс, която стана известна покрай излязлата наяве афера с президента на САЩ Доналд Тръмп. 

И с това не се изчерпва родната гордост. Доц. д-р Иван Синев, който отказа работа в ЦЕРН, за да работи в БАН за 20 000 пъти по-малко пари е втори в световната класация на най-търсените мъже в Pornhub. Откривателят на "Принципа на Синев" за проникването и разпространението на материята в черните дупки е известен по света с поамериканченото си име - Джони Синс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

29.12 2018 в 11:05

Разваляте ташака така.
Ако започнеш да обясняваш смисъла на един виц/майтап/ташак, го убиваш...
 
X

Да помогнем на украинските деца!