Индийска медия извади ново предсказание на Баба Ванга: Путин ке умре во лето 2024-о

6 предсказания на врачката от Петрич за новата година

OFFNews 11 декември 2023 в 13:47 10968 10

Ванга
Баба Ванга. Индийската медия е използвала за илюстрация снимка на известния български фотограф Виктор Гилтяй. Този кадър вероятно е най-крадения български интелектуален продукт.

Българската врачка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, почина преди 26 години, но досега се твърди, че предсказанията й продължават да се сбъдват, макар че едва ли има доказателства, които да потвърдят това, пише базираната в Ню Делхи медия WION.

Смята се, че Ванга е имала изключителна способност да предсказва бъдещето, до такава степен, че в крайна сметка си е спечелила прозвището "Нострадамус на Балканите".

Дали обаче наистина са предсказания? По-добре е те да се разглеждат като записани „думи на мъдростта“. С течение на времето последователите й сякаш тълкуват думите й според събитията от деня.

По целия свят обаче милиони хора, вярват в нейните пророчески дарби.

Според WION петричката врачка е направила изумителни прогнози и за 2024 г. Кой са те според нейните последователи:

1. Убийство на Путин

Има много опити за убийство на Путин. Смятан за един от най-могъщите мъже на земята, руският президент продължава да привлича поддръжници и противници. Ванга обаче е имала видение, че Путин ще бъде ликвидиран догодина и дори е посочила, че силният човек в Кремъл ще бъде погубен от свой сънародник, вероятно от близкото му обкръжение.

2. Терористичните атаки ще се увеличават в Европа

Според Баба Ванга през 2024 г. „голяма държава“ ще извърши тестове или атаки с биологични оръжия. Тя също е предсказала, че терористите ще нападнат Европа.

3. Огромна икономическа криза

Голяма икономическа криза е на път да избухне догодина, предсказва още Ванга. Тя подчертала няколко допринасящи фактора, като увеличаване на нивата на дълга, продължаващото геополитическо напрежение и изместване на икономическата мощ от Запада към Изтока.

4. Ужасяващи климатични събития

Пророчицата "видяла", че ще има промяна и на орбитата на Земята, която обикновено се случва за дълъг период от време. Въпреки това, ако това се случи за кратък период от време, това може да предизвика проблеми, включително нарушаване на климата и скок в нивата на радиация.

5. Кибератаки

Тя казала и че ще има нарастване на кибератаките, тъй като напредналите хакери директно ще удрят жизненоважна инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции. Врачката била убедена и че това ще доведе до заплахи за националната сигурност.

6. Медицински пробиви

В областта на медицинската наука Баба Ванга очаква голям научен пробив. Ще бъдат изобретени нови лечения за нелечими болести като Алцхаймер. Тя също така предсказва, че през 2024 г. ще бъде създаден лек за рака.

7. Технологични революции

Най-накрая ще има голям пробив в квантовите компютри, била врачувала още Вангелия Гущерова, пише още WION.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

10

Ivan

09.02 2024 в 16:50

Вова нема да умре! Той е част от племе, верващо у вещери, вещици, извънземни, братята Маркс и Енгелс, техният ученик Ленин и Свети Йосиф (Васарионович-Сталин). Велика нация, велик Вожд-Вова Владимирович! CV-Ленинградски пионер, КГБ-еец у ГДР-то, разсилен на Собчак израстнал до ниво Питерски бандюга, а сега-пожизнен Президент. Ше умре, ама ще го положат препариран до мумията на сифилистика на Красная площадь. И пак ще му се кланяме!

1236

9

БотоксПутю

10.01 2024 в 19:06

Машалла на Ванга, астрофизика, космическа механика, биология, медицина .... , всичкото в един кюп. Кой какво му се прииска - Ванга била казала. Руслямците водят в "цитирането" на Ванга с обиколки пред другите.

-529

8

6екеr4о

13.12 2023 в 15:06

Даааа, а в РуССия се появи дедо Ванго, който многократно предсказа датата на мурзилската победа, ма все не можа да уцели и годината!

А у нас поклонници на Вангелия бяха покойната щерка на диктатора Живков Людмила (преди няколко години имаше изложба за нея в Музея на чуждестранното изкуство, та имахме възможност да си примомним потресаващата ѝ грозота и безумно истеричния ѝ фалцет), покойния Светлин Русев, на чиито картини и икони има изобразени само вампири и таласъми, и вездесъщата Нешка Робева, неуморната маркс-ленинистка комунделка, компетентна по всички въпроси!

А сега и индийска медия...

22548

7

dolivo

12.12 2023 в 07:50

хахаха, обичат ги индийците тези неща, циганска работа

300

6

Vologes

11.12 2023 в 21:37

Горенаписаното е абсолютен фейк, никога Ванга не е изричала подобни предсказания!
В този дух на информационна война следват нови предсказания на Ванга:
1. Путин ще прави парад на победата в Киев
2. Гражданска война в САЩ
3.Разпадане на ЕС
4. Кирчо и кокорчо дълго гостуване на остров Персин

400

5

демотиватор

11.12 2023 в 15:30

А мене ме интересува не точно кога "ке" пукне Хуйло, а кога ще се разпадне евразийската (или азиопска) Империя на Злото, най-добре чрез гражданска войничка.
Юродивият Пригожин почти успя (ジ)

870

4

Constanza

11.12 2023 в 15:20

Приказките за вещици и рогати са тъкмо в духа на тази статия. Също така ясновидци не съществуват, просто хитреци, които наблюдават внимателно и говорят общи приказки, които, както казва уважаемият еdin slep по-долу, могат всякак да се тълкуват.

12078

3

edin slep

11.12 2023 в 15:14

Аз съм от Петрич, бях дете когато умря вещицата от Струмица. В Петрич и Струмица по онова време се говореше почти 1:1, като цяло разбирам и диалектите от повечето села в региона. Слушал съм записи на Вангелия и честно ви казвам - нищо не и се разбира, а имам почти сто годишна баба която също е без много зъби в устата и говори почти същия диалект.

Не и обръщайте внимание на Вангелия, просто едно от проявленията на рогатия, а тези глупости дето ги говори може да се тълкуват и така и иначе. Много удобно.

1042

2

danvan

11.12 2023 в 14:58

Кибер атаки? Квантов компютър? По времето на Ванга тези понятия не са съществували. Офнюз, дайте по сериозно моля, че утре очаквам статия как да противодействаме на черната магия :)

870

1

Constanza

11.12 2023 в 14:07

Ами щом публикуваме хороскопи, защо не и предсказанията на баба Ванга?
 
X

Да помогнем на украинските деца!