"Двама мъже и половина" показва дъщерята на Чарли в новия сезон

Николаос Цитиридис 09 август 2013 в 16:53 8647 2

Амбър Тамблини
Амбър Тамблини

Новият сезон на хитовия сериал "Двама мъже и половина" ще започне ударно с появата на актрисата Амбър Тамблин в ролята на дъщерята на покойния Чарли Харпър (Чарли Шийн).

Новината за новия герой в сериала беше съобщена от създателя му Чък Лори.

Джени е млада, красива и носи чертите на покойния си баща – безкрайни купони и любов към алкохола и жените. Джени доста ще напомня на покойния си татко, любител на боулинг ризите, купоните в Малибу и калифорнийските жени.Тя е много силен характер, прави каквото си поиска, когато си поиска и с когото си поиска. Да ви звучи познато?“, допълва Лори.

Ще се отнася до сексуалните предпочитания на Джени, Лори смята, че да има героиня лесбийка в подобно телевизионна поредица, е доста свежа идея. И макар че 21-годишната Джени е лесбийка, нейната любов няма да се ограничава само до жените. „Тя обича всички хора и не би се ограничила само до един пол. Най-вероятно ще наблегнем на бисексуалните моменти“, разкрива още Лори.

По договор Амбър Тамблин ще изиграе своята роля в пет епизода от "Двама мъже и половина". Ако рейтингите сочат нагоре, актрисата ще остане за постоянно в комедийната поредица.

Дъщерята на Чарли ще се появи още в първия епизод, който се очаква да бъде излъчен след около месец. За пръв път от началото на излъчването на "Двамата мъже" няма да видим Ангъс Джоунс, по-познат на аудиторията като Джейк. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!