"Двама мъже и половина" се разделят с Джейк от следващия сезон

Николаос Цитиридис 30 април 2013 в 10:55 13671 0

Актьорът Ангъс Т. Джоунс (Джейк) няма да играе в сериала
Актьорът Ангъс Т. Джоунс (Джейк) няма да играе в сериала "Двама мъже и половина" от новия 11 сезон.

Ангъс Т. Джоунс или по-познат на телевизионната аудитория като Джейк от "Двама мъже и половина", няма да бъде на екрана следващия сезон на сериала. 

От CBS официално потвърдиха информация, че актьорите Аштън Къчър (Уолдън Шмит) и Джон Крайър (Алън Харпър) ще вземат участие в новия сезон на сериала, който ще започне идния септември. Ангъс (Джейк) обаче, няма да радва зрителите от есента.

От телевизията, която излъчва сериала, твърдят пред медии, че са направили всичко възможно да задържат младия актьор, който се прочу именно с ролята на Джейк, но до договор с Ангъс за следващ сезон не се е стигнало.

Отказът на 19-годишния актьор не е голяма изненада за зрителите. През ноември 2012 г. Ангъс Т. Джоунс направи изявление в кратък видео материал, в който нарича "Двама мъже и половина" "помия". По негови думи тогава, религията не може да му позволи да продължи участие в сериала. Във видеото от ноември Джейк каза още, че "Двама мъже и половина" "развращава хората".

Няколко дни по-късно Джейк се извини на колегите си в ново видео, в което също благодари на продуцентите и колегите си.

Още тогава на повечето зрители и телевизионни критици им стана ясно, че участието на Джейк в сериала вероятно ще бъде прекратено. През настоящия 10 сезон Ангъс Джоунс направи няколко кратки появи, като актьора е играл в не повече от 5 епизода.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!