Джейк от "Двама мъже и половина" се извини на колегите си

Николаос Цитиридис 28 ноември 2012 в 12:04 26249 2

Джейк се извини на колегите си, Шийн обвинява продуцентите.
Джейк се извини на колегите си, Шийн обвинява продуцентите.

В отворено писмо актьорът Ангъс Джоунс, играещ хлапето Джейк в хитовия сериал "Двама мъже и половина", се извини на колегите си.

По-рано Джоунс нарече сериала "боклук", който развращавал хората, а в изявление обяви, че се отказва от ролята заради религията си. Той дори помоли хората да престанат да гледат шоуто и да се поинтересуват за това как телевизията вреди на мозъка им.  Не можеш да се страхуваш от Бог и да участваш в такова шоу, казва още целомъдреният актьор.

Ангъс Джоунс е последовател на Адвентистите от седмия ден. В сериала участва от 10-годишен и играе хлапе, което се вълнува единствено от телевизия, бургери и момичета.

 "След като в последните 24 часа станах обект на много спекулации, искам да се извиня на своите колеги от екипа на сериала, ако съм ги обидил, наричайки "Двама мъже и половина" "боклук", пише Джейк.

Младият актьор благодари на продуцентите, които са му дали шанс и са го водили в кариерата му.

В писмото си до феновете благодари на актьорския състав, който го е отгледал с любов и съжалява, ако е показал неуважение.

"Никога не съм искал да ви обидя", казва Джейк в писмото си.

В същото време актьорът Чарли Шийн, който играеше главната роля в сериала, пряко обвини продуцентите на предаването Чък Лори и Лий Арънсън, за състоянието на Ангъс.

"Ангъс не е същият, откакто вече не се снимам в сериала. Според мен продуцентите са виновни за това негово състояние. Предизвиквам някой да прекара 10 години с Чък Лори и после да не страда от "емоционално цунами", каза Чарли Шийн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews