Журналисти: Стоичков ни нападна и преби шофьора ни

OFFNews 27 август 2016 в 19:55 25714 24

Снимка Георги Палейков / Булфото - архив

Христо Стоичков.

Христо Стоичков ни нападна със заплахи и псувни и преби шофьора на редакционната кола - това съобщиха журналисти от таблоида "България днес" пред вестник "24 часа".

Журналистите от "България днес" са в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич.

Шофьорът Петър е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна. Петър направил опит да избяга и да се спаси като дал газ на задна скорост. Тогава ударил една от колите на гостите на Стоичков - разказват от екипа на вестника.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува. Журналистите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и нападнал шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", разказва фотографът пред вестник "24 часа".

След удара на редакционната кола с БМВ-то пристигнал екип на "Пътна полиция", за да опише инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12006

24

Nikolay Velikov Stoyanov

29.08 2016 в 00:00

malko im e

11739

23

muhlio

28.08 2016 в 20:57

Тея не знаят ли, че е забранено да се снима без разрешение? Знаят, обаче нахалстват.
Къде бе умнико е забранено да се снима без разрешение????Не става дума за ОБЩЕСТВЕНО място....всеки може да си снима и ти си интилигентен колкото стоичков, само дето можеш да пишеш.

9918

20

Пешо

28.08 2016 в 14:30

Ааа, не съм съгласен -- само бой -- че от е..не ще им е кеф!

13546

19

BARAСK OBANANA

28.08 2016 в 12:59

За журналисти бой и е..н

12691

18

Емил Станоев

28.08 2016 в 11:58

И кой е канил тези "журналисти " на тази сватба ?? и отгоре на всичко да снимат ?? После Христо бил едикакъв си !!

77927

17

El Commandante

28.08 2016 в 11:12

И кво сега?
Като гледахте видеото не ви ли се иска да не бехте говорили глупости за "пребити журналисти"?

-Излез от колата бе мойто момче!
-Няма да изляза И ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СИ СНИМАМ ПЪК!!!

Псевдожурналистическото папарашко говно е бил помолен да спре да снима и е решил да се изрепчи на Ицо щото е надушил сензацията, мизерника мръсен.
Аз бих го пребил него, не шофьора му и то още по-зле.

Ицо е НАЙ-ГОЛЕМИЯ, мишки!
 
X

Да помогнем на украинските деца!