Затворени улици в центъра на София заради честване на присъединяването ни към НАТО

OFFNews Последна промяна на 04 април 2015 в 08:16 5387 17

Заради честването на 11-тата годишнина от присъединяването на Република България към НАТО се налага организация на движението в центъра на София. 

От 10:30 до 11:30 часа се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Леге” - между ул. „Съборна” и пл. „Атанас Буров”.

От 09:00 часа до приключване на мероприятието се разрешава престоят и паркирането на автомобилите и автобусите на гостите и участниците в мероприятието пред сградата на Археологическия музей. 

Флагът на НАТО ще бъде издигнат на тържествена церемония пред сградата на президентската институция, пише агенция "Фокус". 

Държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Росен Плевнелиев ще приеме строя на почетния караул пред парадния вход на „Дондуков“ 2.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2015 в 23:06

Ако прочетеш какво си ги написал в 13 ще разберш защо говоря за Съветския съюз. И за това което беше по времето на соца.
При идването на Путин кретенче малко също затвориха половин София но явно тролската ти куха кртунка не може да го схване или го пренебрегва защото не се връзва с това за което ти плащат да пишеш.

04.04 2015 в 16:45

"Който ни освободи той ще ни зароби"

04.04 2015 в 16:28

Краси, абе ти невменяем ли си, бе?!

Споменаваш идването на Путин преди сума ти години за големия шлем (без да споменеш конкретно какви подобни изцепки е имало тогава) и завършваш с това да не говоря за "социлизма" без да знам - ако кажеш и какво е общото между двете??

Какво общо има Русия на Путин със Съветския Съюз? И пубертетските ти умиления за адидас и кока-кола?

Цялата работа е, че откривам общото между вас, евроатлантическите болшевики, и старите блюдолизци. Или това, че сега магазините са по-пълни (явно благодарение на братския Евроатлантически Съюз, разбира се) означава, че слугинажа не е проблем по твоята мекотелска логика, така ли? На много места по света които нямат нищо общо с ЕС и НАТО магазините също са пълни, доста повече от нашите.

04.04 2015 в 14:34

Явно си доста малък щом не помниш идването на Путин беше по време на големият шлем на Първанов. Така че не говори за социлизма без да знаеш.
Да бяхме много щастливи когато дойдеше няой отговорен съветски другар. Спираше режима на тока(щото не върви правешкото говедо да обяснява защо София мига като дискотека след като си имаме АЕЦ)
И в магазина се появяваха някои позабравени деликатеси като луканка, обикновенна гроздова ракия( още си спомням с умиление как размених две бутилки от нея за маратонки адидас) и упадачната западняшка Кока Кола. Е дребните неудобства като спряното движение по булевард България и затворените прозорци гледащи към булеварда бяха бели кахъри на фона на изобилието в магазина.

04.04 2015 в 13:01

до 12:

false equivalence знаеш ли какво е?

Не помня последно кога е идвал Путин, не помня и мерките за сигурност около неговото идване да са включвали затворени прозорци за над денонощие. Не помня хората да са били тарашени пред домовете си около руското посолство. Хората, които обаче помнят времената на Съветския Съюз знаят, че такъв слугинаж към външни господари дори тогава не е имало.

04.04 2015 в 12:16

Безименния, а когато идва Путин какво правеха?
Или за тогава може щото е дошъл хазяина?

04.04 2015 в 11:13

Ами ще затварят улици, разбира се. Слугите трябва да си знаят мястото. Както и хората трябваше да си дават документите като излизат от домовете си в райна около американското посолство заради "учения" (по-скоро обучения, като на кучета), както и като идваха тука от НАТО да надзирават колонията на хората им беше забранено да отварят прозорци за повече от денонощние..

04.04 2015 в 10:59

Йордан нещо не разбирам какво се питваш да кажеш с копирането на написаното от ultra, а още по - малко какво общо има ВСВ със събитието.

04.04 2015 в 10:34

Стига гледахте миналото, вижте настоящето и помислете за бъдещето!

04.04 2015 в 10:23

ultra, Меко казано, странни "хора" сте това нпочките с промити мозъци! Вашата болезнена, или по-скоро болестотворна любов към Европата, САЩ и всичко западно, изглежда ви пречи да видите и асимилирате дори очевАдни факти и обстоятелства - да, цар Борис III присъединява България към Тристранният пакт, и то в момент, когато България, е обявила , че ще запази неутралитет, след което обаче Царят така и не позволява изпращането на български войски на Източният фронт /за което вероятно по-късно заплати и с живота си/, а резултата е , че това е повод на Сталин да нападне и окупира с нищо непредизвикалата го българска армия, /при издадена изрична заповед от военното министерство да не се оказва съпротива на Червената армия/, абсолютно целенасочено и вероломно, отклонявайки първоначалният маршрут на III-ти украински фронт към западна Европа, именно пренебрегвайки официално обявеният от БГ правителството, неутралитет?!? Като израз на още по-голяма "благодарност", българската армия е насилствено вкарана в бойните действия в Югославия и Унгария, за което страната дава абсолютно излишни огромни жертви и като за капак, след това, България вместо като съвоюваща, е третирана като победена страна, с всички негативни последици от това! Това са грозните, но реални факти, още трябват ли ти ultra?