Започват номинациите за конкурса ''Знак за качество на Софийския университет''

OFFNews 09 септември 2019 в 21:51 1384 0

Снимка uni-sofia.bg

Започна процедурата за номиниране на кандидати във второто издание на конкурса "Знак за качество на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

През 2018 г., по инициатива на Университетския център по управление на качеството, с решение на Академичния съвет на СУ бе учредена наградата „Знак за качество“. В навечерието на патронния празник на университета и по повод на 130-годишнината се проведе официалната церемония по връчване на отличието.

Предстои второто издание на конкурса. За участие в него могат да бъдат номинирани преподаватели и служители от администрацията; екипи (в това число проектни екипи, комисии, работни групи, отдели и др.), както и структурни звена (катедри, факултети, департаменти и др.) от състава на Софийския университет с принос в развитието и утвърждаването на системата за управление на качеството.

Номинациите са в следните категории:

Устойчиво развитие – за постигнати резултати през последните не по-малко от 3 години, които отговарят и надхвърлят стандартите за качество в съответствие със системата за управление на качество в Софийския университет.

Успешна промяна – постиженията да представляват добра практика, внедрена в рамките на поне една от последните 3 години и водеща до значими резултати, чрез която се повишава качеството на конкретни университетски дейности, системи, процеси и т.н.

Значима иновация - иновация в рамките на последната година, която е предпоставка за създаване и развитие на нови стандарти за качество в Софийския университет.

Документите за кандидатстване се приемат в срок до 15 октомври 2019 г. За повече информация посетете този линк.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки