Утре с повишено внимание по магистралите Тракия и Хемус /обновена/

OFFNews 30 септември 2019 в 18:31 4003 0

Снимка economic.bg

Утре шофьорите да карат с повишено внимание при 20-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас, предупредиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

На 1 октомври от 9 ч. до 15:30 ч. ще бъде ограничено движението в аварийната лента при км 20 на АМ „Тракия“ в посока Бургас поради ремонтни дейности на виадукта.

Шофьорите да карат внимателно и по път I-1 Ботевград-София, в участъка Бебреш–Ботевград. Поради неравности по пътната настилка скоростта на движението е ограничена до 60 км/ч.

Пътната агенция призовава за повишено внимание и в участъка от км 37 до км 36 на АМ „Хемус“ в посока Варна, също за утре, 1 октомври. Движението ще бъде ограничено от 9 ч. до 17:30 ч. Причината за това са ремонтни дейности на асфалтовата настилка. В участъка от км 37 до км 36 ще бъдат обособени по една лента в посока Варна и към София.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !