Ценко Чоков смята да емигрира, не издържал на напрежението

OFFNews 16 януари 2016 в 09:19 10911 20

Ценко Чоков смята да емигрира, не издържал на напрежението

Кметът на врачанското с. Галиче Ценко Чоков смята да напусне селото и дори да емигрира от страната. Пред екип на Нова тв той сподели, че не издържа на напрежението и натиска, който му се оказва. 

Районната прокуратура в Бяла Слатина привлече като обвиняем сина на кмета Мартин. 18-годишният младеж е задържан за нанасяне на средна телесна повреда. Според държавното обвинение той пребил младеж от селото. Той счупил тилна кост на 19-годишния Радослав Илиев, който живее в ромската махала на селото. 

Това не е първата проява на сина кмета на селото. Той има две присъди за причиняване на умишлени средни телесни повреди.

Именно това кметът смята за натиск върху него. "Страната ще напусна, не Галиче. Пет мандата, но всичко има и край. Не мога да издържам повече от напрежение и натиск", каза Чоков. Той поясни, че вярва на сина си, който твърди, че има алиби и е готов да се подложи на разпит пред детектор на лъжата. Ценко Чоков обясни, че синът му се притеснил и вдигнал кръвно, след като прокуратурата го задържала. 

Снощи Мартин, беше освободен под гаранция от 2000 лева.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!