Столичните квартали Надежда 2 и Свобода ще са без вода днес

OFFNews Последна промяна на 09 януари 2020 в 06:30 2544 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод и подмяна на спирателни кранове на ул. „Република“ в жк. „Лев Толстой“, ул. „Николай Добрев“ в жк. „Надежда“ 2, бул. „Рожен“ в жк. „Свобода“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на жк. „Надежда“ 2 и жк. „Свобода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Свобода“ на ул. „Св. Николай Чудотворец“ до 15 ОДЗ; жк. „Надежда“ 2 на ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“ до бл. 3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови