Спират водата в столичния кв. Витоша и село Яна

OFFNews 01 февруари 2023 в 05:09 811 0

вода

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Водата в село Яна и кв. Витоша ще бъде спряна заради ремонти днес, 1 февруари.

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“ и с. Яна днес, 1 февруари, предупреждава дружеството.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Симеоновско шосе“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водата от 9:30 до 17:30 часа на бул. „Симеоновско шосе“ от № 2 до № 12 и ул. „Чавдар Мутафов“ №5А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Чавдар Мутафов“.

Монтаж на спирателни кранове по ул. „1-ви май“ в с. Яна налага спирането на водата от 10 до 22 часа на:

- ул. „Никола Атанасов“ от ул. „Хубава Яна“ до бул. „Ботевградско шосе“;

- ул. „Васил Левски“, от ул. „1-ви май“ до бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „1-ви май“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Димитър Стоичков“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. „Янко Вельов“ и ул. „Никола Атанасов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови