Спират водата в части от Стрелбище и Бъкстон

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2020 в 05:27 1087 0

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Траянова врата“ в жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа днес.

Ще бъдат засегнати клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Косово поле“
ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Траянова врата“, ул. „Траянова врата“ бл. 87 и бл. 88
ул. „Златни врата“ от ул. „Котленски проход“ до ул. „Орехова гора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Косово поле“ ъгъла с ул. „Траянова врата“.

Също днес извършването на строително-монтажни работи на ул. „Бай Михал“ в жк. „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Вихрен“ от ул. „Ген. Суворов“ до бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Бай Михал“, ул. 632, ул. 633.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бай Михал“ ъгъла с ул. „Вихрен“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови