Спасителят, пребил французин на плажа: Не му се извинявам, той ме провокира

Чужденецът отрича, ще заведе дело

OFFNews 30 юли 2023 в 09:22 17163 6

Христо Кюлбасанов

Снимка Кадър бТВ

Спасителят Христо Кюлбасанов, който преби френски гражданин на плажа в Поморие след спор за чадър, твърди, че е бил провокиран от чужденеца. 

Виновен съм, не искам да се оправдавам, ще си понеса последствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали свидетели на тази грозна гледка. На него не му се извинявам, каза Кюлбасанов по бТВ. 

От години този господин провокира спасителите. Във въпросния ден не бях на работа, не бях спасител, а бях със семейството си на плажа. На обяд се прибрахме вкъщи и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди съпругата ми и седнах при колегите – това е като медицински пункт“, разказа Кюлбасанов, който е старши спасител на плаж Поморие-изток. По думите му боят започнал при третия път, в който той подканил французина е съпругата му да се преместят. Според него французинът го е обиждал. 

Когато отидох трети път, той демонстративно се премести с 10 см. Легна и започна да ми се смее. Подритна ме по крака и загубих самоконтрол, обяснява Кюлбасанов. 

Французинът отрече това, което каза българският спасител. 

„Бях на плажа със съпругата ми и 13-годишният ни син. Нямаше никой при чадъра, нямаше кърпа. Започнахме да се настаняваме под чадъра, спасителят дойде и ни каза, че това е неговият чадър“, добави тя.

Съпругата на французина разказа, че са се отместили. 

„До боя се стигна след около 30 минути. Господинът дойде и започна да отваря чадъра, бяхме на повече от два метра оттам и той ни каза да се отместим, защото за жена му нямало достатъчно място под сянката. Ние отказахме“, разказа още тя.

Французинът добави, че ще заведе дело. 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1810

6

Maxim

30.07 2023 в 15:05

Типична мутра, и трябва да си понесе солидно наказание, защото този "мачо" не само се излага, но вреди за дълго време БГ туризъм. Аман от поддръжници на копейката.

22548

3

dolivo

30.07 2023 в 13:47

трябва да съди

бил се ядосал

ако не го нападат, а само дразнят, да извика полиция

саморазправата да си я обслужи с глоба, може и условно, да плати щети, според телесната повреда, която е предизвикал

мутро-барока да тегли


1042

2

danvan

30.07 2023 в 12:00

Това мислене е патологично и не вещае нищо доборо за българия ... той видите ли бил провокиран и имал право да раздава лично правосъдие. Дано го осъдят по-сериозно, за назидание на всички с такова мислене.

1000

1

PaulPierce

30.07 2023 в 10:47

След това, защо имало опашки на гръцката граница хаха
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки