Слави Трифонов покани Волгин в шоуто си

OFFNews Последна промяна на 24 декември 2015 в 13:03 7125 7

Снимка бТВ

Слави Трифонов покани Петър Волгин да прави своя рубрика в "Шоуто на Слави". Водещият на сваленото вече предаване "Деконструкция" по БНР щял да си помисли върху предложението. 

Като гост на предаването Волгин се съгласи с определението, че има по-скоро леви идеи и сподели, че според него онеправданите трябва да бъдат защитавани. Медиите трябва да бъдат коректив на управляващите – в това бяха единодушни Слави Трифонов и неговият гост, съобщиха от "Шоуто на Слави". Новината за свалянето на „Деконструкция“ Петър Волгин научил по телефона, а за мотивите му било казано, че ще ги прочете официално. Журналистът още не е уволнен и не смята, че това зависи от ръководството на радиото, а „от тези, които ги управляват“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.12 2015 в 01:01

Акъл го лъже Волгин, че при Слави ще може да плещи каквото си иска. Да се опита да каже по две-три добри думи за Иван Костов и за Бойко Борисов. Ще види тогава какво значи цензура.

25.12 2015 в 22:38

Най после! Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР! Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от "Калинка" АнТРОЛова - „Циганите и доктор Менгеле“ - статия с отвратително расистко съдържание и "Ма нидьей в дупито!", която изобщо не се нуждае от коментар! Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като "История BG" и "Референдум" на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в "Деконструкция" липсва.

24.12 2015 в 17:42

А Мефистанофел? Няма ли и за него едни 10 минути да се намерят ката вечер?

24.12 2015 в 14:40

Мдаа, Кремъл преминава към окрупняване на бойните единици. След провала на БСП, маргинализирането на Гоце и полудяването на Волен, се налагаt сливания и окрупнявания на хибридните звена.

24.12 2015 в 13:41

"Мъртвите бог да ги прости, живите кой да ги свести"?

24.12 2015 в 13:29

Боклуците се подкрепят един друг.

24.12 2015 в 13:13

Крастави магарета- бивши слуги на Мултигруп