Quantcast

Протест в подкрепа на Волгин блокира движението по бул. "Драган Цанков"

OFFNews Последна промяна на 22 декември 2015 в 13:32 4284 17

Протест в подкрепа на Волгин блокира движението по бул.

Снимка БГНЕС, архив

Протестиращите срещу спирането на предаването "Деконструкция" по програма "Хоризонт" блокираха движението по бул. "Драган Цанков" пред сградата на БНР. Недоволните от решението на ръководството на обществената медия искат Управителния съвет незабавно да отмени санкцията.

Протестната акция доведе до задръстване в района около националното радио. 

Вчера генералният директор Радослав Янкулов обяви, че предаването "Деконструкция" спира заради многобройни нарушения на Закона за радио и телевизия от водещия Петър Волгин.

Посочен беше и акт за административно нарушение, наложен на БНР от Съвета за елекронни медии от 17декември.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.12 2015 в 08:43

Тоя си е за шамаренко, малко му е уволнението.

23.12 2015 в 00:18

Защо Волгин иска да е журналист единстевено и само в БНР? Аз знам отговора,помислите и вие.Като е толкова кадърен,може да се изявява в много други медии.Но той иска само БНР.За парите и облагите е,дами и господа.За тази работа никаде другаде няма да има това,което има сега.

22.12 2015 в 18:51

Ръкоплескания за Волгин, и аз да бях, и аз щях да напусна кьорсофрата, като не ме искат хората....И пак бая време се задържа, много хора изнерви и отказа от радиото, да си оди със здраве и да е благодарен, че не се застоя още, щото и търпението има край. Ида внимава по кои улици минава.

22.12 2015 в 18:22

@Maria
Марийо,ти усещаш ли се че докато плещиш за комунустическата цензура, сама защитаваш цензура, като комунистическата.
Беее, соросидиотски боклуци,плямпащи за свобода,вие гниди комунистически не се ли усещате, че забраната на другомислещите е инструмент на диктатурата, срещу която вие грухтите ежеминутно,когато е комунистическа и която вие поощрявате,когато е "демократична"?
Гиди паплач комунистическа,ос*рала плурализма и демокрацията с кресливите си претенции за "свобода"...

22.12 2015 в 18:03

Това само показва, че е имал аудитория и хора съгласни с предаването му. Колкото и да повтаряте "подлога", "хибриден войник" и подобни глупости, това не променя факта. Радвайте се на цензурата, докато лаете в един глас срещу въображаемите комунисти.
"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш." - Волтер
Крайъгълния камък на любимата ви демокрация :)

22.12 2015 в 18:01

Разгледах Фейса на Волгин и съм силно впечатлена! Цялото пенсионерско войнство, дето реве за цензурните времена на бай Тошо, е отишло да брани Петя Волгинович от цензура. Лица от митинг на БСП или Атака. Пенсионерките имат категоричен превес над пенсионерите. Явно Петката, бедникият, с окаяния си вид, пробужда майчинския им инстинкт. :)

22.12 2015 в 17:43

Народът наистина е много прост, но голяма вина за това имат и псевдо политиците, които произлизат от този същия прост народ. Но това е положението, всеки прост народ си заслужава съдбата и управниците! Както се казва, прехода ни е дълъг, защото паметта ни е къса! Ако можеха да видят падението на народа и държавта сега именитите българи Ботев, Левски, Стамболов, Раковски, Вазов, Славейков….., щяха меко казано да се обърнат в гроба. Но те и преди са прозряли истанта за българина, само че сега е всичко на 10 – та степен! Спомнете си само изразите: …трудно братя са живее между глупци неразбрани; …ако някога се роди в България гений, то той ще бъде гений на завистта и злобата; …патриота душа дава, но не своята, а душата на народа; .. не народ, не народ, а мърша; народе????.... и още много други примери, които показват, че и преди 130 години 90% от населението е идиот до полуидиот! За да получим и постигнем нещо трябва и да дадем, но бай Ганя все чака някой друг да го оправя, я Бойко мутрата, я комунягите, я Саксофонски, я Господ….., и докато е така няма да има оправия за милата ни родина!

22.12 2015 в 17:10

Най после!
Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от "Калинка" АнТРОЛова - „Циганите и доктор Менгеле“ - статия с отвратително расистко съдържание и "Ма нидьей в дупито!", която изобщо не се нуждае от коментар!
Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като "История BG" и "Референдум" на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в "Деконструкция" липсва.

22.12 2015 в 16:22

Тая гнусна рубладжийска къртица беше анахронично явление за държава от ЕС и НАТО, защото продължаваше да трови години наред от ефира на националното ни радио съзнанието на народа с насаждане на песимизъм, нихилизъм,разединяване и омраза!

22.12 2015 в 16:05

Тези "защитници" на П. Волгин дават ли си сметка, че ако срещу тях излязат тези, които са против него, ще им стане тясно не на Драган Цанков, ами и в София.