Шефът на СОС: Оставката на и.д. кмета на Младост е бягство от отговорност

OFFNews 01 май 2018 в 17:15 3537 1

Зам.-кметът на “Младост” Владимир Клисуров е изборът на г-жа Десислава Иванчева за изпълняващ длъжността кмет на района и това е причината, поради която Столичният общински съвет единодушно гласува кандидатурата му. Днес, 5 дни след избора му, научаваме за желанието му да подаде оставка. Оставката на г-н Клисуров в този момент е бягство от отговорност за обещанията, които дадоха на хората, и от последиците от управлението им на район “Младост”. 

Това се казва в позиция на председателят на СОС Елен Герджиков по повод решението на и.д. кмета на Младост Владимир Клисуров да подаде оставка. Той обяви решението си по-рано днес във фейсбук. 

Г-н Клисуров е част от екипа на г-жа Иванчева, който в последните 2 г. управлява “Младост”, затова няма как да приемем обяснението му, че сега осъзнава своята некомпетентност. Надявам се, че това, което причиняват на жителите на район “Младост” с това прехвърляне на отговорност, не е умишлено и не цели още по-голям хаос в района.

В Председателския съвет на Столчния общински съвет ще обсъдим новите обстоятелства и начина, по който можем да гарантираме административното обслужване на гражданите в района, заявява Елен Герджиков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови