Седмица във Версай с Epic Drama

OFFNews 27 август 2018 в 00:25 2201 0

Снимка Banijay Rights

Всяка делнична вечер от 22:00 новият драматичен тв канал Epic Drama ще пренася зрителите във Версай - в света на власт и предателство, любов, похот и войни от всякакъв вид, където придворните се борят за кралското благоволение.

Френският крал Луи XIV е на 28 г. и най-после едноличен владетел на своето кралство. 

Преследван от детски спомени за преврат срещу баща си, той поръчва строежа на най-красивото място в Европа - двореца Версай. Благородниците жадуват да влязат в пищния замък, без да разбират, че целта му е да ги затвори и контролира. 

Една от най-главните цели на Луи е по-малкият му брат, Мосю, мекушаво денди и забележителен воин. Дворът също е бойно поле за любовта, докато кралицата Мария Тереза се бори да укроти похотливия нрав на съпруга си. Може ли да спечели обратно сърцето му срещу съперницата си, сестрата на английския крал? Това е Версай в цялата му жестока слава.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър, и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на:

https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews