Ремонти променят движението на трамвай и автобус

OFFNews Последна промяна на 18 март 2017 в 07:28 5336 1

Снимка БГНЕС архив

До 22 март се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по столичната ул. „Стоил войвода” на кръстовището с ул. „Георги Обретенов” и ул. „Георги Минчев”, заради изграждане на канализация. 

За същия период се променя и маршрута на автобусна линия № 72 само в посока хотел „Плиска” - по маршрута си до кръстовище ул. „Атанас Узунов"/ул. „Велчо Атанасов”, по ул. „Атанас Узунов” и по маршрута до хотел „Плиска”. Разкрива се и временна спирка на ул. „Атанас Узунов” след кръстовището с ул. „Марагидик”. 
Закриват се автобусни спирки:„Читалище Отец Паисий“; „ул. Георги Минчев“ и „ул. Стоил Войвода“. 

Днес до 16 часа ще има ремонт на релсите на трамвай № 8, заради който мотриите ще се движат от Съдебна палата до ж.к.“Западен парк“.
Разкрива се временна автобусна линия №8-ТМ с маршрут: от трамвайно ухо „Люлин“ по бул.“Добринова скала“, бул.“Д-р Петър Дертлиев“, бул.“Панчо Владигеров“, бул.“Царица Йоана“, ул.“Булина ливада“, бул.“Александър Стамболийски“, бул.“Вардар“ и по бул.“Царица Йоана“ и по маршрута двупосочно.
Автобусите ще спират на съществуващите автобусни и трамвайни спирки и на временните спирки както следва:
- Двупосочна на кръстовище бул.“Царица Йоана“ и ул.“Луи Пастьор“, Еднопосочни – на ул.“Булина ливада“ при бл.63 в посока център, на бул.“Царица Йоана“ на 50 м след левия завой от бул.“Вардар“; на бул.“Панчо Владигеров“ на 100 м след бул.“Захари Стоянов“ в посока ж.к.“Люлин“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6026

1

Железница

18.03 2017 в 11:27

Повод е интервю на Хр.Алексиев във в.Строител от днес и тук казаното-спрени били рамковите договори в НКЖИ и всичко по ЗОП. НЕ Е ВЯРНО министре ! Погледни Поръчката 2017-ОП-023 за ПРЯКО ДОГОВАРЯНЕ и то естествено с твоето мило Транспортно строителство и възстановяване , чийто директор си запази. Защо- за да си възлагате директно вероятно ?!За нещо което представете си се води Авариен ремонт. Може ли да е аварирал току що такъв участък от 5 440 м, по 3-та главна жп линия точно за 1233548 лв.ВСИЧКО СИ ВЪРВИ ПО СТАРО МУ. Сменя се по някоя глава , но хидрата на комисионните и на своите фирми в НКЖИ е неизкоренима от години. Така , че читатели на ОФФ не се радвайте , че нещо се движи. Просто старите шефове от системата са "новите" и " променени" същите , но вече министри. И блатото е същото ,но с повече пари.