При нас валят сигнали за лоши практики в НСА, твърдят "Господари на ефира"

OFFNews 10 април 2016 в 12:07 5886 1

Похотливият професор от НСА.

От "Господари на ефира", откъдето наскоро разкриха как професор в НСА иска секс или пари от студентка, за да ѝ помогне да мине изпит, съобщиха, че след репортажа в редакцията им са завалели сигнали за лоши практики в НСА.

"Ако дори 5% от това, което получаваме като сигнали, е истина, прокуратурата трябва да си отвори постоянен офис в НСА", коментира Красимир Луканов от предаването.

Репортерът на предаването, Боби Ваклинов, коментира, че версията на проф. Николай Колев, че искал само масаж от адреналинката Ваня, е нелепа и издиша. Двамата също така отрекоха обвиненията, че са манипулирали записите със скрита камера.

Луканов обясни, че записът не е излъчен в неговата цялост, тъй като бил с продължителност на игрален филм. Всички заинтересовани лица обаче можели да изгледат пълната версия.

"Когато искат да ни съдят, значи сме си свършили работата добре", отговори Ваклинов на заканите предаването да бъде съдено от преподавателя.

Той призова професорът "мъжки да признае за случилото се" по примера на Бил Клинтън, който след първоначалното отричане, признава за аферата си с Моника Люински.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!