Пребитата от дрогиран младеж медицинска сестра се страхува да ходи на работа

OFFNews 29 октомври 2017 в 08:48 10324 3

Пребитата от дрогиран младеж медицинска сестра в Пирогов вече се страхува да ходи на работа. В петък вечерта тя бе нападната от 18-годишен по време на дежурство, докато тя и нейни колеги се опитвали да го успокоят.

Момчето било докарано в „Пирогов“ от родителите си след като бил употребил марихуана. Те не пожелали да останат с него, за да не го дразнят по техните думи. Но обяснили, че тренирал бокс. С напредването на вечерта той станал и агресивен.

Около 20.30 часа дежурната сестра и нейни колеги чули мъжки глас в коридора и тръгнали да видят какво става.

„Видяхме го в коридора, опитахме се да го успокоим. Той се върна, отиде към леглото, обърна се с гръб към него и след това вече нямам спомен“, казва пред Нова телевизия сестра Стефанова, която младият мъж нокаутирал и я оставил да лежи в безсъзнание.

Младежът тръгнал да бяга, но вратата на отделението към стълбите била заключена. Влязъл в произволна стая и поискал от лежащата там пациентка да му отвори. След като тя му казала, че няма ключ, той започнал да я души. След това излязъл, счупил стъклото на вратата и избягал.

Пребитата медицинска сестра е със счупени нос и скула и вече е пациент на болницата, в която работи.

„Страхувам се, такива пациенти... не знаеш“, казва тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

29.10 2017 в 23:49

Очевидно - защото не са познали с какво е отровен, и какво е течението на отравянето и развитието на състоянието. Явно не са и знаели за такъв наркотик.
 
X

Да помогнем на украинските деца!