Общински съветник от Възраждане: Майната им на хората от блока! Да мрат! (видео)

OFFNews 24 април 2024 в 18:18 19139 10

Общинският съветник от Възраждане

Снимка Стопкадър/Facebook

Общинският съветник от Възраждане

"Майната им! Те да си мрат в блока! Не е проблем, но на пчелите въздейства това нещо". Думите са на общинския съветник от "Възраждане" в Горна Оряховица Иван Атанасчев.

Изказването е запечатано от камерите и микрофоните в залата на Общинския съвет в Горна Оряховица. На мартенското заседание на Общинския съвет съветниците обсъждат темата с антените на мобилните оператори по покривите на жилищните сгради, предаде БНР.

Пред пуснати микрофони и онлайн излъчване на сесията единият от общинските съветници – Иван Атанасчев от "Възраждане", казва: 

"Има ли забрана за тези работи? Не може ли да го гласуваме за тези радиоактивни клетки, които облъчват?".

Друг съветник му отговаря, че нищо не може да се направи, а ако може - ще е много трудно. "Няма изследване, а другото е, че това си го решават живущите в блока", допълва той.

Именно след тези думи Атанасчев възкликва: "Майната им! Те да си мрат в блока! Не е проблем, но на пчелите въздейства това нещо".

Пред БНР общинският съветник не отрича да е казвал подобно нещо.

"Всеки сам преценява къде иска да живее, всеки сам преценява какво да сложи на къщата си, на покрива, как да го сложи, дали иска да го облъчват някакви лъчи. Те сами преценяват дали искат да живеят", обяснява той.

На въпрос ще се извини ли на гражданите на Горна Оряховица Атанасчев заявява, че ще се извини на когото трябва. 

Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Огнян Стоянов ще разпореди проверка.

"Като изгледам записа и ако има наистина такива реплики, изречени по време на заседанието, ще предприемем мерки, съгласно правилника", обясни Стоянов пред БНР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

10

PaulPierce

25.04 2024 в 19:13

Не виждам нещо скандално. За тези антени очевидно хората от входа сами си решават и гласуват, т.е. носят си последствията. А който се съмнява, да погледне колко умрели пчели има до подобни антени

728

9

user4eto

25.04 2024 в 02:11

Вгъзражданите, отново са много компетентни. След "химическите" следи от самолетите, чиповете във ваксините, сега са наред и "радиоактивните" антени.
А тези дето им вярват на идиотията са достойни за съжаление.

2994

8

Гражданин

25.04 2024 в 00:17

Облъчени са тия боклуци, ама не от "радиоактивни клетки", а от Русия! Що Русия привлича най-неграмотната пяна във всички страни?

4038

7

Moirae

24.04 2024 в 22:53

Какво е общото между Израждане, ДПС и Елена Йончева.

8774

6

flatko

24.04 2024 в 22:12

Ivan, да сравняваш микровълновата на максимална мощност с ниско-мощно излъчване през 10 - 200 м въздух, е все едно да сравняваш стоенето на слънце 10 минути с пребиваването в нормалната ти фурна за час-два. Същото е, ама няма нищо общо :D
Колкото до общинския zzъветник, дето го "облъчвали с разни лъчи" - не мисля, че съществуват такива лъчи, които да доведат до чак такава тъпота. Някаква химия и генно инженерство трябва да е играло там.

245

5

Джендо Джедев

24.04 2024 в 21:19

Иване, слагай шапката от фолио, че да не те повреди нещо мирковълновият диапазон! :D И ти си същата неграмотност като тоя Изрожденец и оскотелия му електоратец.

-685

4

nms

24.04 2024 в 19:52

Микровълновата не работи на 5Гх бе идиоти, на 2,4 е. Блока на който е поставена антената е най-малко облъчен, антените излъчват предимно хоризонтално, вертикално на извънземните и миньорите ще дават сигнал, ако на ден провеждащ поне 10 разговора си повече облъчен от всички антени наоколо да не говорим за рутера в стаята.
Кажи му израждане и повече не го обиждай.

1730

3

Ivan

24.04 2024 в 19:27

Възраждане и неговите представители са последното нещо у нас, което бих подкрепил! Но, в случая реакцията на общинският съветник е напълно адекватна на ситуацията. Прости хора, собственици в ЕС, преобладаващо поддържащи ГерП, БСП и пр. отрепки от алчност, сключват договори с моб.оператори за монтиране на антени и оборудване към тях. За без пари. Простотията мори! Преобладаващият електорат и представа си няма какво означава излъчване в микровълнов диапазон, какви са последствията от него върху жива клетка...Насоченост и интензитет на облъчване...За този, който не вярва, но вЕрва на Герп-БКП-ДПС и пр. маргинали-сложете си кратуната в микровълновата, задайте максимална мощност на излъчване и вижте резултата! Честито на верващите!

1419

2

Dido

24.04 2024 в 19:15

Отражение на цялата ситуация на локално ниво - какъвто е народа, такива си и избира!Невежи, нискочели примати със самочуствие за три областни града!От 2001-ва все такива дебили си избираме - Мадридския мошенник и комарджия, Станишко, Лойко, Сопола, Пеев, агент Гоце, магарето на Лойко, Радев...Заслужаваме си ги.A тоя мозъчен инвалид най-вероятно ще отнесе едно административно и до там!

850

1

pr07ecH70r

24.04 2024 в 18:26

Като има прост народ да ги избира такива прости управници, какъв е проблема?
 
X

Предизборно със Светльо Витков