Нудисти на протест в София, искат си плаж 'Делфин'

OFFNews 18 септември 2017 в 10:51 5755 0

Протест с искане да бъде освободен плаж "Делфин" в Ахтопол от наемателя и да бъдат оставени нудистите да плажуват спокойно се организира в сряда пред Министерството на туризма. 

Плаж "Делфин" е популярен сред нудистите, но това лято наемателят създаваше непрекъснато проблеми на плажуващите, като ги снима с камери, а няколко туристи дори бяха глобени за това, че се разхождат голи.

Протестът на нудисти и къмпингари бе обявен във Фейсбук и е насрочен за сряда, 20 септември в 17.30 часа.

"Каним всички съпричастни към проблемите на плаж "Делфин" да потвърдим желанието ни да бъдат спрени закононарушенията на наемателя фирма "Тйва Интернешанъл" ЕООД, да бъде спряно ограничаването на гражданските ни права и свободи и да бъдат спрени своеволията и безхаберието на Министерството на туризма. Да потвърдим настояванията ни да бъде прекратен договора за наем и "Делфин" да бъде обявен за плаж за природосъобразен туризъм. Нека всеки от нас донесе писма в прозрачни бутилки с текст "Върнете плаж "Делфин" на хората!" и "Плаж "Делфин" - плаж за природосъобразен туризъм!", които да оставим пред Министерството на туризма. Удовлетворяването на исканията ни са единствения начин да се спре потъпкването на гражданските ни права и да се предотврати доунищожаването на природата в този близък до сърцата ни малък плаж в парк Странджа. След това желаещите могат да се присъединят към обявения протест от 18.30 ч. - Закони срещу гражданите и природата - Няма да стане!

"Нудизмът не е престъпление, да спасим плаж делфин в Ахтопол" е мотото на протеста. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!