Глобиха нудист, ходил гол по плажната ивица на Делфин

OFFNews 25 юли 2017 в 09:41 10504 6

Първата глоба на нудист у нас вече е факт. Туристът Михаил Калчев ходил гол по ивицата на плаж Делфин край Ахтопол и е глобен. 

„Ние съвсем спокойно и учтиво го помолихме да не се разхожда гол, защото децата плачат и бягат от него”, заяви спасителят Яна Пенева пред бТВ.

За първо лято доскорошният нудистки плаж има наемател и конфликтите между туристи със и без бански не спират. Чадърите и шезлонгите, които наемателят е поставил на плажа, могат да се използват безплатно… но само от хора с бански.

Наемателят на плажа обаче е уклончив. "В знак на добрата ми воля за потушаване на напрежението може да обособя в единия край на плажа зона за тези дами и господа да продължат да плажуват по начина, по който са го правили до момента”, каза Йордан Тодоров. Вместо това обаче наемателят започна да изгражда волейболно игрище в свободната за нудисти зона.

На плаж Делфин тлее и друг проблем - инициативен комитет сезира прокуратурата за незаконно използване на общински имот.

Плажът е в защитена зона НАТУРА 2000 и е част от парк „Странджа”. Дирекцията на парка е открила нарушения, сред които изсечени дървета и растителност. Наемателят не е съгласувал и проекта за стълбата, която остана опасно недовършена.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

5

kokoten

28.07 2017 в 10:40

Прозира лека социалистическа тъпота в опита да се намесят децата и морала в борбата с нудизма ....Не знам дали знаеш,но всякакви "-лози" съветват родителите да ходят голи пред децата си,в което няма нищо лошо,перверзно,неморално и прочее глупости(то е същото като да кажеш,че контакта с ЛГБТ-та ще те направи и теб такъв)....не съм нудист,но не защото е неморао,неприлично,политнекоректно и прочее,просто не искам,но ако искам,никакъв объркан тъпак не може да ми попречи.....

6145

3

kokoten

25.07 2017 в 15:38

Абсолютна тъпота е да глобяваш нудист....Всеки има право да ходи на плажа както иска,ако в града влезеш по пищов,тогава глоба и задържане под стража дори,но на плажа никой няма право да ти казва как ще плажуваш.....не виждам нищо скандално във това да си гол ,и в това да си с бански и да тежиш 150 кила....въпрос на вкус казало кучето и си облизало топките.