Quantcast

Нападателят на Вики остава в ареста

OFFNews Последна промяна на 08 ноември 2013 в 19:36 2781 8

Салахедин Бин Аладин Снимка: МВР
Салахедин Бин Аладин Снимка: МВР

 

Софийският градски съд остави в ареста нападателя на 20-годишната Виктория Христова Салахедин бин Аладин, а помагачът му Александър Симеонов беше пуснат с най-леката мярка – подписка, съобщава агенция "Фокус".

По делото има приложен снимки и видеоматериали, на които ясно личи, че Аладин е извършител на престъплението. 

Съдът прие, че има опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Пред съда Аладин каза: „Моля да не уважавате искането на прокуратурата да бъда задържан. Признавам всичко, което съм извършил. Аз не исках да избягам в Гърция, но Алекс ме убеди. Каза ми, че ще ми намерят фалшива карта, за да избягам в Европа, но аз знаех, че имат моите отпечатъци и ще ме намерят”.

Салахедин бин Аладин твърди, че в нощта на нападението момичето го е обидило, а и той бил пиян.

Александър Симеонов каза пред съдебния състав: „Невероятно много съжалявам, но това което направих, го направих под натиск и заплахи. Отговарях на всички призовки и обаждания и напълно съдействах на разследващите власти”.

Пред съда Александър Симеонов заяви още, че продава сексуални услуги.

На записите от нощта на грабежа ясно се вижда как Аладин е влязъл в магазина, отишъл е до един от щандовете, взел си е напитка, оставил е напитката на плота и е нападнал продавачката Виктория.

На записите се вижда, че той не е бъркал по джобовете си, за да извади ножа, а го е държал в ръката. След това Аладин е започнал да нанася удари с нож на Виктория, която е клекнала зад плота, а той е започнал да я дърпа.

Аладин е кандидатствал за статут на бежанец, но все още няма такъв и вероятно няма да има, каза прокурорът по делото Димитър Арабаджиев.

Аладин е бил разпознат и като автор на брутално нападение преди пет месеца. Тогава той пробожда 12 пъти 35-годишен сервитьор. Нападнатият мъж се спасява по чудо, съобщава bTV.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.11 2013 в 18:26

Да ако полицията го бе хванала тогава нямаше тези дни да нападне Вики... Въпрос къде беше полицията тогава?!

09.11 2013 в 18:22

Правилно! А най-прявилно е никога да не излезе от затвора! Да и да го пазят добре, ако го набарат скинарите може и да го пощадят, ала ако го набарат сирийците, просто тежко му, мисля си, че няма има никаква пощада. Така си мисля. А че тоя си е за трепане тоя сериен убиец то си е ясно!

09.11 2013 в 00:15

Що бе, да не да харесваш такива като тоя на фотката? Аха, разбирам - сигурно си потребител на услугите на нежни арабчета, е сега ще имате голям избор де, се повече прииждат, ще ти излезе късмета...

08.11 2013 в 22:41

другарю ти не си лош ... ти си гнида : ) на хонорар

08.11 2013 в 22:10

Днеска ти ли си дежурен? Биаш са сас лошите?

08.11 2013 в 21:26

закопай се някъде

08.11 2013 в 20:21

Абе преди около 15-тина години с едни аверчета полковници и общественици бяхме решили да активираме български капитул на Бялото Рицарство, обаче милициончетата нещо ги хвана страх от чуждите посранници, та не стана. Все ми се струва, че трябваше да настояваме повече. Такива изверги сато тоя арабин само обременяват излишно правоохранителните органи. Обществена организация под граждански контрол ще ги решава подобни казуси доста по-бързо, ефективно и окончателно, в интерес на гражданите. То и сега не е късно де.

08.11 2013 в 19:42

Оказва се че това му е второто такова нападение.

http://btvnews.bg/article/kriminalno/bin-aladin-razpoznat-kato-izvarshitel-na-drugo-tezhko-napadenie.html