Над 400 деца таланти гледаха мача на Бербатов

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2017 в 16:40 3398 0

Над 400 деца таланти от всички краища на страната с постижения в изкуствата, науката и спорта през 2016 г. и техните родители бяха сред най-развълнуваните зрители на благотворителния мач на Димитър Бербатов. 

Присъствието им на футболното събитие, организирано в тяхна полза, беше осигурено от "Национална лотария", която е и големият дарител на Клуб 2016 на „Успелите деца на България”. Димитър Бербатов награди най-заслужилите деца от фондацията си със статуетки, а водещите на "Националната лотария" Рая Пакова и Олга Модева връчиха по един таблет на всички деца с високи отличия в категориите изкуство, наука и спорт.

„Сега ще имате удоволствието да видите защо наистина сте тук, защо сте дарители за нашите прекрасни деца, които имат много отличия от всички състезания, в които играят“, каза футболистът пред зрителите на националния стадион „Васил Левски“.

„За мен е изключителна чест да бъда тук. Искам да Ви кажа, че Национална лотария е изключително мотивирана и амбицирана да създава нови възможности и перспективи за младото поколение на България, защото вярваме, че талантливите и добре образовани хора са факторът, който е в основата на развитието на всяка една държава. Уверявам Ви, че няма да спрем с тази наша мисия”, каза Рая Пакова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови