Мъж дрифтира в подземен паркинг на мол в Бургас (видео)

OFFNews 03 февруари 2020 в 15:34 10004 2

21-годишен мъж от Бургас ще получи глоба от 3000 лева заради "дрифтиране" в мол в морския град, съобщиха от полицията.

Бургазлията извършвал рискованите маневри в подземния паркинг на Mall „Галерия” в к-с "Славейков" и е бил забелязан от служителите на частната охранителна фирма, които подали сигнал до контролните органи и съдействали за задържането му.

Мъжът е получил акт, който ще доведе до отнемане на книжката му за една година и глоба в размер на 3000 лв. Лекият автомобил, ползван от рисковия водач, е спрян от движение, тъй като е констатирано и допълнително затъмняване на стъклата, нарушаващо законовите изисквания.

Това не е първият случай, в който шофьор "дрифтира" в затворения паркинг на мола, допълват от ОДМВР - Бургас. Според полицията нарушителите имат "съгледвачи", които сигнализират при влизане на полицейски автомобил в зоната на закрития паркинг. Контролните органи образуват административни производства на база видеозаписите, които са заснели престъплението. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

04.02 2020 в 02:39

Де да беше.
Тоя тюних струва други пари, и други чаркове. Правят го нарочно. Това е реално пожароопасно. Освен отровно, и без шансове за дезактивация в такова мазе.
С твоя занаят се сети за курса по психиатрия, и диагнозата олигофрения. Като гранична към идиотия. От двайсетина години това не е психопатия, и не е банална дебилност.

13874

1

emanuilis

03.02 2020 в 16:00

Виждам една „бангия", която гори масло? Допуска се, че „батката" няма средства за нещо повече.