Марина - спасителката на лъвчетата Терез и Масуд, се нуждае от спасение

OFFNews Последна промяна на 06 януари 2021 в 10:05 4822 0

Марина Георгиева - човешката майка на двете лъвчета Терез и Масуд, се нуждае от помощ. След като направи и невъзможното да спаси родените с аномалии в разградския зоопарк животни, днес тя има нужда от спасение. 

Марина, която отдаде сърцето си на дивите животни, е получила инсулт навръх Нова година, като освен с последствията от него се бори и с тежко онкологично заболяване. 

Въпреки силния ѝ дух и подкрепата от семейството и приятелите ѝ, състоянието на Марина остава все така тежко, а болката все по-настъпателно превзема борбената жена. Предстои преместване в друго болнично заведение, което обаче е финансово непосилно за семейството, съобщава Людмила Кривошиева от "Дивите животни". 

Ето нейния апел за помощ:

"Всички я познавате като човешката майка на двете лъвчета Терез и Масуд, но с нея сме спасили живота и върнали здравето на много други животни.

За жалост Марина Георгиева - Лисицата, в последните 2 месеца срещна огромно, дори за нейния силен дух препятствие, зверски се борихме да го пречупим, но битката е доста сериозна.

Нашата дива Марина се бори с последствията от получен на връх Нова Година инсулт, както и тежко онкологично заболяване. В утрешния ден ще бъде преместена в болнично заведение, в което могат да ѝ предложат необходимите медицински грижи, за да няма болка.

Престоят и там ще бъде невъзможен за семейството и от финансова гледна точка и ние бихме искали да Ви помолим за помощ, този път не за животно, а за един от нас.

Ако имате желание да помогнете на семейството на Лисицата за покриване на разходите за болничен престой, можете да дарите за нея на следната сметка:

BG48UBBS88881000655219
ОББ АД
Титуляр: Любомила Кривошиева
Основание за плащане: За Марина

Семейството и предпочита да се събират средствата за лечение по моята лична сметка, за да може евентуален остатък да бъде ползван за каузата на Марина - животните, а от сметката на "Дивите Животни" би било невъзможно да се осчетоводят разходи за хуманна кауза, каквато е нейният престой в човешка болница.

Благодарим Ви, че сте с Марина и в тази спасителна акция, този път не за животно, а за самата нея!

Любомила Кривошиева
Управител
Фондация "Дивите Животни"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови