Курс "CARS: Конструиране и технология на автомобилите" - за всички любители на автомобилите над 14 години

OFFNews 09 август 2019 в 15:01 1346 0

Курсът "CARS: Конструиране и технология на автомобилите" събира на едно място любителите на автомобили над 14 години. 

Курсът е посветен изцяло на въпросите свързани с автомобилостроенето – безкрайно голяма и вълнуваща област, в която винаги има какво да се научи. Той е предназначен за любопитковци над 14 години, като основното изискване за курсистите е да имат влечение към света на „4 колела“ и малко „бензин в кръвта“.

Предстоящо издание на курса има между 26 и 28 август, от 10:00 до 14:00 часа.

В рамките на курса специално внимание ще се обърне на конструирането на автомобилите. По време на курса сложните системи ще станат много по-лесни за разбиране, а технологиите използвани в крайния продукт - по-достъпни. Това е възможно, благодарение на водещите - Ангел и Константин, които са експерти в автомобилостроенето, с доказан опит и квалификация. 

Програмата на курса е направена така, че да въведе младите откриватели в динамичния и безкрайно интересен свят на „CARS“. За правилното разбиране на всеки компонент се прилага подходящ подход и правилните инструменти - както работи един професионалист.

Ангел и Константин обещават, че курсът ще бъде истинско приключение, в което курсистите ще се запознаят с професията на автомобилния конструктор и пътя, който „изминава“ един автомобил от идеята, концепцията, чертожната дъска и тестовите модели, за да достигне до потребителя; специалистите, които проектират агрегати и компоненти, а също така механиците, които сглобяват тестови модели. Двамата ще запознаят курсистите още и с това каква е работата на изпитателите, които проверяват и оценяват моделите, за да гарантират надеждната работа на автомобила, спокойствието на водача, комфорта на пътуването. Ще остане време и за автомобилните спортове.

За да се запишете за участие, е необходимо да попълните заявка. 

Продължителност на курса: 12 учебни часа
Общ брой места: 10
Такса за участие: 110 лв.

Записването за курса е възможно от родител или настойник, с попълване на електронния формуляр или като ни пишете на имейл адрес: [email protected].

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!