Константин показа тайната стаичка в "Плаза" (снимки)

OFFNews 12 април 2016 в 09:46 26510 14

Константин показа тайната стаичка в

Снимка bTV

Това е поредната акция срещу нас – преди известно време ни палиха като пуснаха запалителни течности във вентилацията на дискотеката. Освен това наскоро нашумя и инцидентът с боя в заведението, когато въпреки първоначалната информация, че охраната ни е пребила момчето, се оказа, че е точно обратното. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал.

Така фолкпевецът и собственик на дискотека „Плаза” в Студентски град коментира пред bTV нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици.

Столичният клуб стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

Собственикът на заведението показа т.нар. "тайна стаичка", за която се твърди, че се пласира дрога. 

"Това е предверието, това е част от тоалетната, това е част от помещението, в което хората искат да застанат по-тихичко да поговорят. Аз, когато имам концерти и участия, също заставам тук, за да говоря със съпругата си по телефона. Други хора – седнат тука с чашката си, говорят си", обясни Константин.

Той обясни, че в заведението му влизат по 1000 човека и не е възможно всеки един от тях да бъде проверен какво носи. "Аз не мога да проверя всеки един, да му бръкна в гащите и да проверя какво носи. Най-малкото – някоя по-красива дама да искам да проверя, аз нямам тези правомощия", каза още той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!