Изпитанията на PokerStars разкриха покер таланта на Дидо от D2

ОFFNews 18 юни 2015 в 10:30 9306 1

Деян Каменов - Дидо от D2

Вокалистът на една от най-известните съвременни български рок банди - D2, Деян Каменов - Дидо прие предизвикателството на PokerStars да се включи в кампанията Natural Born Poker Player и да разбере какво е неговото покер IQ.

Само след две изиграни игри на специално разработената платформа Naturalbornplayer.com стана ясно, че музикантът наистина е роден за покер, а най-силните му качества са смелостта и детективското мислене.

Първата интерактивна игра на PokerStars – „Преследването” постави на изпитание бързината и хладнокръвието на Дидо. Във виртуалната реалност toj трябваше да помогне на дама в беда, преследвайки крадеца на чантата ѝ.

Престъпникът се оказа ловък опонент и постави Дидо в опасни ситуации, но фронтменът на D2 не се отказа нито веднъж. Не е изненада, че смелостта е сред водещите му покер таланти с цели 78% и благодарение на нея успя да залови престъпника.

За следващото предизвикателство на PokerStars към Деян - „Отровителят”, от основно значение са наблюдателността и умението за блъф. Ключово за изпълнението на сложната задача е детективското мислене – качество, на което певецът отбеляза изключително висок резултат – 87%. Въпреки че Дидо смята, че има нужда да работи над съобразителността си, той се справи доста добре с мисията, възложена от PokerStars и откри, че покерът е неговата игра.

Ето как музикантът отговори на въпросите на PokerStars:

Кое качество ти помага най-много в ежедневието?

Смелост. Смелостта да бъдеш какъвто си и да се бориш за това, което обичаш, каквото и да се случва.

Кое качество искаш да развиеш?

Съобразителност. Понякога действм импулсивно, преди да съм разбрал изцяло ситуацията.

Кога блъфираш?

Рядко, но докрай.

Платена публикация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови