Илиян Василев: Това е терористичен акт на анархокомунистите

OFFNews Последна промяна на 09 юли 2017 в 14:15 26210 10

Бившият посланик на България в Москва Илиян Василев публикува изключително остър коментар срещу опожаряването на крана, с който се демонтираше "Седмокрилия пето.....к" от градинката пред НДК.

Според него с акцията си по тъмна доба анархокомунистите  "загатват за "бойните" способности на паравоенните формирования, които се градят под надзора и с парите на Москва".

Василев определя посегателството върху крана като терористичен акт, въпреки че до момента от МВР не са потвърдили, че иде реч за умишлен палеж.

Според него опасността от радикалния ислям у нас е много по-малка отколкото от "радикален и излязал от контрол ляв или десен екстремизъм - които имат един и същ родови корен."

Ето и цялото мнение на Илиян Василев, публикувано в социалната мрежа:

Умишленото опожаряване на крана, който демонтира уродливия паметник на Тодор Живков, е груба провокация, демонстрация на сила и манипулация, която цели да изкара хора срещу хора, защото, ако си мислите, че с подобен палеж "защита" не провокират хиляди, за да протестират срещу комунистическите подпалвачи, подпомогнати от БСП и номенклатурата, дълбоко се лъжете.

Точно същите хора настройват етнос срещу етнос, какъвто е случая е в Асеновград.

Представете си каква гражданска война ще тръгне ако някой понечи да премахва ПСА?

Тези хора не са българи, те не могат да живеят с правила и демократични норми. Трябват им атентати, убийства, пожари.

Следете реакцията на полицията и на прокуратура - виновните няма да бъдат намерени, или ако бъдат - то ще бъдат "назначени" - или ултраси или някой с криминално минало - може и комбинация. Без да се стига до поръчителите.

Да не мислите, че БСП ще поеме политическата отговорност!? Никога.

Както никога не са поемали отговорност за мутрите през 90-те, за убийствата, за грабежите в банки, за фалитите - само и единствено с цел да "опазят" властта си - като минало и като бъдеще.

Но в случая има намеса на външна ръка - идеята е да се хванем за гушите. Македонски, черногорски сценарий.

Всъщност след това опожаряване - дори абстрактната възможност за съхранението му - се изпари. Това е крайния резултат на всички "умни" действия на анархо-комунистите - обръщат всички срещу себе си.

В същото време загатват за "бойните" способности на паравоенните формирования, които се градят под надзора и с парите на Москва.

Тези хора ще бъдат първите, които ще организират атентати, ще атакуват инфраструктура, организират кибератаки - ако им наредят от вън.

Всъщност това е терористична атака. Разлика няма.

Има много по-малка опасност от радикалния ислям у нас, отколкото от радикален и излязал от контрол ляв или десен екстремизъм - които имат един и същ родови корен.

Но пак няма да стане без да излезем на улицата - защото властта е плашлива към подобни силови и психо атаки и най-вероятно ще се опита да потули случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8000

12

Gencho Zaprianov

09.07 2017 в 23:34

Стига с тези червени сини сиви. Какво са построили за да бутат? КАКВО? Мавзолей ли? Паметник ли? Защо египтяните не си разрушават пирамидите или испанците не бутнат кръста построен от Франко. Защо всички нации си пазят паметниците , а ние само рушим? Тук не става дума за политика, а за история замислете се ! Добра, лоша, това е нашата история и трябва нещо да остане и след нас. За да помнят и да знаят много след нас.

12017

8

Кулин бан

09.07 2017 в 16:51

Какво се сърдят руснаците? Надписът на паметника на съветската армия е съвсем точен - БКП са терористи. Как от 1923-1925 година не научиха нищо ново?

13555

5

sottozero

09.07 2017 в 15:38Седерастите май ще подобрят собствения си световен по некадърно разрушаване- този от мавзолея:))))))

12000

3

Петко Милков

09.07 2017 в 15:22

ДО СНОЩИ РАЗПРАВИЯ С ЦИГАНИ-ОТ СУТРИНТА МНОГО ПО ЛОШО-С КОМУНЯГИ!!!!