Quantcast

Идентифицираха убития на границата ни афганистанец

OFFNews Последна промяна на 18 октомври 2015 в 18:59 12606 13

Снимка OFFNews

Ясна е самоличността на афганистанеца, който почина от полицейски куршум край Средец, съобщава БНТ. 

Той се казва Бисмилля и според показанията на други от групата, познавал пътя.

При разпитите афганистанците са обяснили, че крайната им цел били Германия и Швейцария. Според източници на националната телевизия в мобилните телефони на много от групата имало записи на насилие и издевателства.

Те обяснили, че се снабдили тях, за да доказват пред властите в европейските държави, че в Афганистан има опасност за живота им и не са икономически имигранти.

Бисмилля беше убит в четъвртък вечерта от рикоширал куршим, изстрелян от граничен полицай. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.10 2015 в 22:06

Влади...от от тъпия ти коментар на много ме "впечатли" следното
"... убитият е безпомощен, сам" !!!!????
Това изказване просто доказа,че си олигофрен.

20.10 2015 в 22:06

Влади...от от тъпия ти коментар на много ме "впечатли" следното
"... убитият е безпомощен, сам" !!!!????
Това изказване просто доказа,че си олигофрен.

19.10 2015 в 19:57

Този ВЛАДИ е истински ДЪРВЕН философ или пък адвокат като този тази сутрин в една електронна медия . И знаете ли защо го правят ? - чиста проба РЕКЛАМА и това с разрешение на водещите!? Той / адвоката / все едно казва на " ЕВРОПАТА " АЗИЯ и АФРИКА т. е. на имигрантите от ТАМ " Аз съм този който може да Ви защити , идвайте при мен ,аз съм вашия АДВОКАТ , АЗ ще Ви осигуря оставане там където искате " Когато знаят че се носят по 10-15 000 в брой , що да не вземат част от тях ???!!! Но по същество и на този ВЛАДИ и на такива АДВОКАТИ , РАЗСЪЖДЕНИЯ , граничат с държавно предателство , ТЕ с приказките си насърчават ИСЛЯМИСТИТЕ за инвазия на първо време УЖ без оръжие а после като нападнат полицаи/ където и да са / ще се снабдят без проблем ! И защо досега не са намерили дори джобно ножче в някой имигрант ? - претърсват ли ги , смятам че не !

19.10 2015 в 19:30

Влади ти ходил ли си в армията ако не си не коментирай сигурно не си стрелял и тапен пистолет престани да се правиш на физик математик и какъв ли не. бил съм граничар през далечната 1971-1973 на Гъцката граница нищо не знаеш за оръжието и за какво служи то е да убива нарушители на държавна граница престанете с простотйите не бива

19.10 2015 в 15:51

Държавата крие доказателствата и един ден ще плаща за едно убийство. До днес никой не показа схема на рикошета, никой не показа снимки от мястото, всички крият бежанците и никой от никоя медия не ги пита нищо!
Тезата на МВР е идиотска! Няма рикошет във въздуха! Предупредителен изстрел се подава нагоре във въздуха! Няма и не може да има парабола, каквато ще позволи да се заобиколи главата и да се достигне шията. Дори физиката остава изумена от българското постижение! Няма рикошет под ъгъл, който не може да улучи целта! Няма рикошет ако има твърда повърхност, която би погълнала куршума, така че да не може да придобие нова инерция. При набраздени камъни е по- малко вероятно куршумът да е върне назад.
Държавата ни крие едно убийство, защото убитият е безпомощен, сам , без защита от държава и каквато и да е правова организация вместо ясно да заяви, че и занапред ще се стреля.
Това е нашата държава, която крие едно убийство, а то може да се случи на всеки от вас.
Aко българската полиция не покаже оръжие- хладно или огнестрелно, номерът с никакъв рикошет няма да мине и да се изкара непредумишлено убийство. Умишлено убийство може да се докаже и с рикошет, защото може да се докаже, че е налице преценка на ъгъла на рикошета!
Каквито и да ги пишете, по никакъв начин не можете да скриете следите от убийството. Друг в въпросът, че за неподчинение се стреля!
Нищо няма да скрие, че невъоръжените хора са се подчинили на място и са легнали след като първият е покосен във врата.

19.10 2015 в 12:02

Когато отидеш на КПП-то ти си бежанец. Когато една рота (мъже здрави и в отлична форма) премине нелегално границата аз му викам нападение. Стреля се на месо. Това вече е военно нападение срещу България.

19.10 2015 в 07:25

Наистина ли мислите, скъпа "една българка", че в Афганистан живеят араби? Учете малко! Току-виж сте населили с араби и Иран или Пакистан. Арабите са мюсюлмани, ама обратното не е вярно.

19.10 2015 в 05:30

На запад разпореждането на полицая е закон,не го ли изпълниш познай какво се случва,тези даже и оръжие си носят.Нямаш право дори и нож да носиш.

19.10 2015 в 05:22

А защо са оставили майки, жени и деца на това насилие от което бягат тези 20-30-годишнш мъже? Нещо не ми се вижда много вярно.

18.10 2015 в 20:29

Ако изобщо е истина, това е пълна глупост и нелепа подигравка с "разследващите"