Две кобили и Аркан победиха в надпреварата на Конна полиция (снимки)

OFFNews 24 февруари 2018 в 13:09 4465 0

Конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на стадиона в кв.“Бенковски“ в столицата. С традиционните състезания полицаите от група „Конна полиция“ от СДВР почетоха Тодоровден, съобщи МВР. 

Пред много гости и колеги участниците в празничното честване, организирано от СДВР с подкрепата на Столична община, бяха поздравени от главния секретар на МВР Младен Маринов, директора на СДВР Ивайло Иванов и кмета на район Сердика Тодор Кръстев.

Тържественото откриване на надпреварата започна на площада в кв. „Бенковски“ с празничен ритуал и водосвет.

В състезанията и демонстрациите служителите от група „Конна полиция“ премериха майсторство в ездата и надскачането на препятствия. 

Породистите коне зарадваха стотици гости дошли да се насладят на първокласните им умения.

След оспорвана надпревара бяха отличени най-добрите ездачи. На първо място бе класиран Михаил Михаилов с кобила Корона, на второ - Димитър Милушев с кон Аркан и на трето - Асен Бояджиев с кобила Джерада. Тримата финалисти получиха и парични награди, осигурени от фирма, ангажирана с организацията на инициативата. 

След връчването на наградите, участниците в състезанието направиха почетна обиколка на стадиона под звуците на духовия оркестър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови